visma-consulting-yritys-otsikkokuva-header

Kumppanisi digitaalisissa ratkaisuissa

Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat palvelumuotoilu, digitaaliset palvelut, räätälöidyt IT-ratkaisut ja tiedolla johtaminen. Yhtiön asiakaskuntana ovat suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. 

Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 55 miljoonaa euroa ja asiakashankkeissamme työskentelee yli 400 henkilöä. Olemme erittäin vakavarainen yhtiö, mistä todistuksena on lukuisat erinomaista taloudellista tilaa kuvaavat sertifikaattimme.

 

Avoimet työpaikat

Kiinnostaako työ kannattavassa, kunnianhimoisessa,
alansa edelläkävijöiden mutkattoman mukavassa porukassa?

Visma Consulting kuuluu pohjoismaiseen Visma-konserniin. Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille.

Yli miljoona asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Vismalla työskentelee n. 9500 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 1300. Vuonna 2018 Visman liikevaihto oli n. 1,2 miljardia euroa. Lisää tietoa Visma-konsernista löydät osoitteesta www.visma.com.

Ajankohtaista

Tutustu viimeisimpiin julkaisuihimme!
visma-consulting-ratkaisuja-hyvinvoinnin-edistamiseksi-solution-to-better-header-tumma

Ratkaisuja
hyvinvoinnin
edistämiseksi

Tutustu Visma Consultingin Pohjoismaissa toteuttamiin hyvinvointiprojekteihin.

LUE LISÄÄ