<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=265304077513229&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
visma-consulting-yritys-otsikkokuva-header

Kumppanisi digitaalisissa ratkaisuissa

Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat palvelumuotoilu, digitaaliset palvelut, räätälöidyt IT-ratkaisut ja tiedolla johtaminen. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. 

Liikevaihtomme vuonna 2018 ylitti 40 miljoonaa euroa ja asiakashankkeissamme työskentelee lähes 350 henkilöä. Olemme erittäin vakavarainen yhtiö, mistä todistuksena on lukuisat erinomaista taloudellista tilaa kuvaavat sertifikaattimme.

Voit tavata meitä katukuvassa Helsingissä, Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Tampereella sekä Turussa!

Avoimet työpaikat

Kiinnostaako työ kannattavassa, kunnianhimoisessa,
alansa edelläkävijöiden mutkattoman mukavassa porukassa?

Visma Consulting kuuluu pohjoismaiseen Visma-konserniin. Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille.

Yli 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Vismalla työskentelee n. 8500 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 1200. Vuonna 2017 Visman liikevaihto oli n. 960 milj. euroa. Lisää tietoa Visma-konsernista löydät osoitteesta www.visma.com.

Ajankohtaista

Tutustu viimeisimpiin julkaisuihimme!
visma-consulting-ratkaisuja-hyvinvoinnin-edistamiseksi-solution-to-better-header-tumma

Ratkaisuja
hyvinvoinnin
edistämiseksi

Tutustu Visma Consultingin Pohjoismaissa toteuttamiin hyvinvointiprojekteihin.

LUE LISÄÄ