<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=267448967019753&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kumppanisi digitaalisissa ratkaisuissa

Kuulumme pohjoismaiseen Visma-konserniin ja olemme erittäin vakavarainen yhtiö, mistä todistuksena on lukuisat erinomaista taloudellista tilaa kuvaavat sertifikaattimme. Toimimme Helsingissä, Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Lappeenrannassa ja Tampereella.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille.

760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 960 milj. euroa.

Lisää tietoa Visma-konsernista: www.visma.com

Mask Group 1.png

Ratkaisuja
hyvinvoinnin
edistämiseksi

LUE LISÄÄ

Avoimet työpaikat

Kiinnostaako työ kannattavassa, kunnianhimoisessa,
alansa edelläkävijöiden mutkattoman mukavassa porukassa?

20 junioria kehittymään ohjelmistoalan huippuammatilaisiksi

20 junioria kehittymään ohjelmistoalan huippuammatilaisiksi

Kasvamme tasaisesti ja kannattavasti, ja olemme nyt tilanteessa, jossa tarvitsemme lisää osaajia tiimiimme Jyväskylään, Tampereelle sekä Helsinkiin.

Emme haali porukkaa odottelemaan, vaan meillä on menossa upeita projekteja, joissa pääset heti osoittamaan kykysi ja oppimaan uutta. Esimerkkinä vaikkapa yhteistyömme Valmet Automotiven kanssa.

Työtämme on ratkoa asiakkaidemme haasteita. Keräämme tietoa ja yhdistämme sitä eri lähteistä saataville päätöksenteon tueksi. Rakennamme raportointityökaluja ja visualisoimme ratkaisujemme tuottaman datan loppukäyttäjälle. Jokainen meistä osallistuu sekä tekniseen toteuttamiseen että asiakastyöskentelyyn. Oma kiinnostuksesi ja osaamisesi ratkaisevat painotuksen työssäsi.

Olemme mutkaton työpaikka

Voit olla joko työuraasi aloitteleva tai jo kannuksesi ansainnut konkaridevaaja tai koodaava arkkitehti. Niin tai näin, asenteesi on positiivinen ja uskot mahdollisuuksiisi kehittyä vielä paremmaksi.

Uskomme siihen, että menestys syntyy yhteistyöstä. Kollegoiksi tarjoamme aitoja ihmisiä rautaisella ammattitaidolla. Höysteenä syntyy avoin ja mutkaton ilmapiiri, jossa voit helposti olla oma itsesi.

Näihin seikkoihin kiinnitämme huomiota

  • Hallitset hyvin Javan tai Scalan.

  • Kokemus funktionaalisesta sekä reaktiivisesta ohjelmoinnista on vahva +, kielenä esimerkiksi Haskell, Clojure tai Scala.

  • Sinulle on karttunut kokemusta web-pohjaisten sovellusten ohjelmoinnista.

  • Olet teknisesti taitava, luonteva kommunikoija ja omaat loogista päättelykykyä.

  • Viet asioita aktiivisesti eteenpäin ja olet tottunut ottamaan vastuuta.

Odotamme myös sinulta halua hypätä uusimpien teknologioiden ja työkalujen aallon harjalle.

Kysymyksiä meille?

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä. Jannen tavoitat puhelimitse numerosta 050 591 9356. Mikon tavoitat vastaavasti 040 825 4428.

Hakuohjeet