<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=267448967019753&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oletko etsimämme
avainhenkilö?

Kiinnostaako työ kunnianhimoisessa, alansa edelläkävijöiden mukavassa porukassa? Haemme jatkuvasti hyvän asenteen omaavia persoonia. Toimintamme eräs kivijalka on työssä kehittyminen ja siksi tarjoammekin osaajillemme mahdollisuuden olla mukana erilaisissa projekteissa ja toimeksiannoissa. Meillä et juutu ikuisuudeksi yhden ja saman tietojärjestelmän ylläpitoon – jollet itse niin halua.

Tutkimme aktiivisesti eri teknologioita ja uusia ratkaisuja toteuttaa eri toimialoilla toimivien asiakkaidemme tarpeet. Tässä kyydissä sinä olet mukana sekä jakamassa osaamistasi että kehittymässä itse lisää – hyvässä porukassa. Meillä ei ole töissä yhtään besserwisseriä, vaan apua saa aina työkavereilta ja esimiehiltä, kun sitä tarvitsee. Olemme kasvuyritys ja etsimme jatkuvasti erilaisia kyvykkyyksiä, jotka teknisen osaamisensa lisäksi ovat myös hyviä tyyppejä ja viihtyvät tiimityössä.

Tavoitteemme on, että henkilöstömme viihtyy ja nauttii työstään. Siksi henkilöstövaihtuvuutemme on hyvin pieni ja henkilöstön tyytyväisyys erinomaisella tasolla. Vuoden 2017 henkilöstötyytyväisyyskyselyssä NPS-lukumme oli 48, eli asteikolla 0-10 henkilöstö antoi yhtiölle keskimäärin arvosanaksi 8,5.

Kasvamme tasaisesti ja kannattavasti, ja olemme nyt tilanteessa, jossa tarvitsemme lisää osaajia tiimiimme Jyväskylään, Tampereelle tai Helsinkiin.

Emme haali porukkaa odottelemaan vaan meillä on menossa upeita projekteja, joissa pääset heti osoittamaan kykysi ja oppimaan uutta. Esimerkkinä vaikkapa yhteistyömme Valmet Automotiven kanssa.

Työtämme on ratkoa asiakkaidemme ongelmia. Keräämme tietoa ja yhdistämme sitä eri lähteistä saataville päätöksenteon tueksi. Rakennamme raportointityökaluja ja visualisoimme ratkaisujemme tuottaman datan loppukäyttäjälle. Jokainen meistä osallistuu sekä tekniseen toteuttamiseen että asiakastyöskentelyyn. Oma kiinnostuksesi ja osaamisesi ratkaisevat painotuksen sinun työssäsi.

Olemme mutkaton työpaikka

Voit olla joko työuraasi aloitteleva tai jo kannuksesi ansainnut konkaridevaaja tai koodaava arkkitehti. Niin tai näin, asenteesi on positiivinen ja uskot mahdollisuuksiisi kehittyä vielä paremmaksi.

Uskomme siihen, että menestys syntyy yhteistyöstä. Kollegoiksi tarjoamme aitoja ihmisiä rautaisella ammattitaidolla. Höysteenä syntyy avoin ja mutkaton ilmapiiri, jossa voit helposti olla oma itsesi.

Näihin seikkoihin kiinnitämme huomiota

Meille tärkeitä asioita:

  • Hallitset hyvin Javan tai Scalan.

  • Kokemus funktionaalisesta sekä reaktiivisesta ohjelmoinnista on vahva +, kielenä esimerkiksi Haskell, Clojure tai Scala.

  • Sinulle on karttunut kokemusta web-pohjaisten sovellusten ohjelmoinnista.

  • Olet teknisesti taitava, luonteva kommunikoija ja omaat loogista päättelykykyä.

  • Viet asioita aktiivisesti eteenpäin ja olet tottunut ottamaan vastuuta.

Odotamme myös sinulta halua hypätä uusimpien teknologioiden ja työkalujen aallon harjalle.

Mielessäsi kysymyksiä?

Me kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä. Jannen tavoitat puhelimitse numerosta 050 591 9356. Mikon tavoitat vastaavasti 040 825 4428.

Hakuohjeet

Tutustu avoinna oleviin paikkoihin ja tartu reippaasti luuriin tai lähetä mailia – olemme kiinnostuneita kuulemaan mitä yhteistyötä voisimme tulevaisuudessa tehdä. Haemme ICT-alan osaajia ja teknisen taustan omaavia projektipäälliköitä erilaisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle, Jyväskylään, Lappeenrantaan ja Tampereelle.

Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi ja unelmatyöstäsi sekä ansioluettelosi osoitteeseen rekry(a)vismaconsulting.fi. Otamme sinuun yhteyttä.
Lisätietoja puhelimitse 040 7788 734.

Mask Group 1.png

International Competence
Conference Madridissa

Lähes tuhat Visma Consultingin työntekijää ja liuta kansainvälisiä puhujia.

Tekijöidemme terveisiä

Julkaisemme tällä sivulla säännöllisesti työntekijöidemme kuulumisia.
Onko sinun tarinasi seuraava?

Hyppy tuntemattomaan

Aloitin Vismalla keväällä 2017 Java-kehittäjänä. Koodaajaksi hakeminen oli hieman villi kortti minulle, mutta Visman mahdollisuudet oppia ja kehittyä houkuttelivat sen verran, että oli pakko kokeilla. Ensimmäinen oman alan työpaikka jännitti hieman, mutta saavuin toimistolle varhain aamulla maanantaina 22. toukokuuta valmiina oppimaan kaiken ohjelmistokehityksestä.

Talentin metsästäjä

Työurani on ollut täynnä rekrytointia ja hakijoiden arviointia. Se on ollut todella antoisaa ja mielenkiintoista. Olen tavannut lukemattomia huikeita persoonia ja löytänyt uskomattoman määrän kyvykkyyttä. Aina se on tuntunut yhtä hyvältä. Työssäni vuosien mittaan olen oppinut lähes joka alasta jotain.