<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=265304077513229&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
visma-consulting-tyopaikat-otsikkokuva-header

Oletko etsimämme
avainhenkilö?

Kiinnostaako työ kunnianhimoisessa, alansa edelläkävijöiden mukavassa porukassa? Haemme jatkuvasti hyvän asenteen omaavia persoonia. Toimintamme eräs kivijalka on työssä kehittyminen ja siksi tarjoammekin osaajillemme mahdollisuuden olla mukana erilaisissa projekteissa ja toimeksiannoissa. Meillä et juutu ikuisuudeksi yhden ja saman tietojärjestelmän ylläpitoon – jollet itse niin halua.

Tavoitteemme on, että henkilöstömme viihtyy ja nauttii työstään. Siksi henkilöstövaihtuvuutemme on hyvin pieni ja henkilöstön tyytyväisyys erinomaisella tasolla. 

visma-consulting-gptw-suomen-parhaat-tyopaikat-2018-2019

Great Place to Work -sertifikaattimme on osoitus onnistumisesta. Olemme voittava yrityskulttuuri, ja sinäkin voit olla osa menestystarinaamme! Tsekkaa alta avoimet hakumme, äläkä epäröi olla meihin yhteydessä vaikka mikään annettu titteli ei suoraan sinulle istu – Olemme mielellämme yhteydessä kaikkiin ICT-alan tähtiin!

Avoin hakemus sittenkin?

Haemme IT-alan osaajia ja monipuolisilla ansioluetteloilla varustettuja ohjelmistokehittäjiä erilaisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle, Jyväskylään, Lappeenrantaan ja Tampereelle.

Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi ja unelmatyöstäsi sekä ansioluettelosi osoitteeseen rekry(a)vismaconsulting.fi. Otamme sinuun yhteyttä.
Lisätietoja puhelimitse 040 7788 734.

blogi-visma-consulting-merta-edemmas-kalaan-otsikkokuva-tumma

International Competence
Conference Madridissa

Lähes tuhat Visma Consultingin työntekijää ja liuta kansainvälisiä puhujia.

Tekijöidemme terveisiä

Julkaisemme tällä sivulla säännöllisesti työntekijöidemme kuulumisia.
Onko sinun tarinasi seuraava?

Hyppy tuntemattomaan

Aloitin Vismalla keväällä 2017 Java-kehittäjänä. Koodaajaksi hakeminen oli hieman villi kortti minulle, mutta Visman mahdollisuudet oppia ja kehittyä houkuttelivat sen verran, että oli pakko kokeilla. Ensimmäinen oman alan työpaikka jännitti hieman, mutta saavuin toimistolle varhain aamulla maanantaina 22. toukokuuta valmiina oppimaan kaiken ohjelmistokehityksestä.

Talentin metsästäjä

Työurani on ollut täynnä rekrytointia ja hakijoiden arviointia. Se on ollut todella antoisaa ja mielenkiintoista. Olen tavannut lukemattomia huikeita persoonia ja löytänyt uskomattoman määrän kyvykkyyttä. Aina se on tuntunut yhtä hyvältä. Työssäni vuosien mittaan olen oppinut lähes joka alasta jotain.