visma-consulting-tyopaikat-otsikkokuva-header

Oletko etsimämme
avainhenkilö?

Kiinnostaako työ kunnianhimoisessa, alansa edelläkävijöiden mukavassa porukassa? Haemme jatkuvasti hyvän asenteen omaavia persoonia. Toimintamme eräs kivijalka on työssä kehittyminen ja siksi tarjoammekin osaajillemme mahdollisuuden olla mukana erilaisissa projekteissa ja toimeksiannoissa. Meillä et juutu ikuisuudeksi yhden ja saman tietojärjestelmän ylläpitoon – jollet itse niin halua.

Tavoitteemme on, että henkilöstömme viihtyy ja nauttii työstään. Siksi henkilöstövaihtuvuutemme on hyvin pieni ja henkilöstön tyytyväisyys erinomaisella tasolla. 

Parhaat_Työpaikat_Finland_CMYK_2020

 

Great Place to Work -sertifikaattimme on osoitus onnistumisesta. Olemme voittava yrityskulttuuri, ja sinäkin voit olla osa menestystarinaamme! Älä epäröi olla meihin yhteydessä vaikka mikään annettu titteli ei suoraan sinulle istu – Olemme mielellämme yhteydessä kaikkiin ICT-alan tähtiin!

Laita meille avoin hakemus!

Haemme IT-alan osaajia ja monipuolisilla ansioluetteloilla varustettuja ohjelmistokehittäjiä erilaisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle, Jyväskylään, Lappeenrantaan ja Tampereelle.

Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi ja unelmatyöstäsi sekä ansioluettelosi osoitteeseen rekry@vismaconsulting.fi. Otamme sinuun yhteyttä.
Lisätietoja puhelimitse 040 7788 734.

Merkityksellinen tekeminen on tärkeää – Andrey työskentelee opintojen ohella

LUT-yliopiston opiskelijana Andrey sanoo työkokemuksen suoraan tukevan opiskelua, ja tenteistä on ollut helppo päästä läpi, kun on suoraa kokemusta konkreettisista asiakasprojekteista. Asiakkaiden kanssa työskennellessä myös sisäinen motivaatio voimistuu, kun lopputuloksella on vaikutus asiakkaalle, työnantajalle sekä kehitettävän palvelun käyttäjille.

UX Designer Juha suunnittelee ratkaisuja käyttäjälähtöisesti

Juha pitää työn monipuolisuudesta ja tiimityöskentelystä. Lisäksi käyttäjätutkimuksia tehdessä on mahtavaa tavata eri alojen ammattilaisia, kartoittaa ihmisten tarpeita ja suunnitella heille vaivattomampaa arkea.

Johtava asiantuntija Pasi ylittää kaikki esteet

Pasin työhön kuuluvat erilaiset ohjelmistoarkkitehtuurien rakentamiseen, suunnitteluun sekä neuvomiseen liittyvät tehtävät, minkä lisäksi hän myös tekee yhteistyötä myynnin kanssa erilaisten projektien resursoinnin suunnittelussa. Hän löytää onneksi vuorokaudesta tunteja myös rakkaan esteratsastusharrastuksensa parissa viihtymiseen!

Talentin metsästäjä

Työurani on ollut täynnä rekrytointia ja hakijoiden arviointia. Se on ollut todella antoisaa ja mielenkiintoista. Olen tavannut lukemattomia huikeita persoonia ja löytänyt uskomattoman määrän kyvykkyyttä. Aina se on tuntunut yhtä hyvältä. Työssäni vuosien mittaan olen oppinut lähes joka alasta jotain.

Ilari on opiskelija sekä asiantunteva ohjelmistosuunnittelija

Opintokuukausien aikana Ilari on osa-aikaisena projektien tarpeen sekä lukujärjestyksensä mukaan. Kesäkuukausina hän on ollut täysipäiväisenä ohjelmistosuunnittelijana. Hänelle on kertynyt kokemusta erilaisista Android-sovelluksista, front-end- sekä myös back-end-kehityksestä. Eniten on tullut työskenneltyä mobiilikehityksessä.

Ohjelmistosuunnittelija Sini saa voimaa musiikista

Sini tekee monipuolista kehitystyötä, keskittyen front-end -puolelle. Hän nauttiikin työssään eniten siitä, kuinka monipuolisesti siinä kehittyy myös itse, ja kun erillisistä palasista ja ideoista saa rakentaa ja luoda uutta, halutulla tavalla toimivaa tuotetta tai palvelua. 

Korkeuksiin tiimiesimies Ilkan avulla

Ilkan tiimi koostuu monen teknologian ja osaamisalan asiantuntijoista. Ilkan mielestä heidän kanssaan on ilo työskennellä ja seurata, miten he kehittyvät työssään. Parhaita kokemuksia tuovat tilanteet, joissa projektitiimin kokeneet ja nuoret asiantuntijat oppivat toinen toisiltaan.

blogi-visma-consulting-merta-edemmas-kalaan-otsikkokuva-tumma

International Competence
Conference Madridissa

Lähes tuhat Visma Consultingin työntekijää ja liuta kansainvälisiä puhujia.