visma-consulting-tyopaikat-rekry-otsikkokuva-header

Oletko sinä uusi
työkaverimme?

Etsimme jatkuvasti uusia ihmisiä innokkaaseen joukkoomme. Olemme ylpeitä laaja-alaisesta osaamisestamme sekä töistämme, ja meidän kanssamme pääset rakentamaan toimivampaa yhteiskuntaa teknologian avulla.

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme. Tämän vuoksi panostamme siihen, että heillä on mahdollisuudet tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla, ja että he myös viihtyvät töissä.

Olemme matalan hierarkian työpaikka, jossa jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä sekä kehittää itseään. Uskomme että riittävän vapauden, vastuun ja autonomian avulla pystymme saavuttamaan parhaimpamme.

GPTW-2021-Suomen-Parhaat-Tyopaikat-Visma-Consulting


Yksi osoitus onnistumisestamme on Great Place to Work -sertifikaattimme. Olemme myös vahvasti kasvava yritys sekä osa Visma-konsernia, mitkä tuovat toimintaamme vakautta sekä laajat yhteistyöverkostot.

Ennen kaikkea olemme kuitenkin hyvä työpaikka ihmistemme ansiosta. Eri alojen huippuosaajien yhteistyöllä saamme aikaan vaikuttavia asioita, ja avoimeen sekä rentoon yhteisöömme olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Laita meille avoin hakemus!

Haemme jatkuvasti osaavia ohjelmistokehittäjiä sekä muita IT-alan ammattilaisia pääkaupunkiseudulle, Jyväskylään, Lappeenrantaan ja Tampereelle.

Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi ja unelmatyöstäsi, sekä ansioluettelosi osoitteeseen rekry@vismaconsulting.fi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos haluat kysyä lisää meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä rekry@vismaconsulting.fi. Lisätietoja puhelimitse 040 7788 734.

Merkityksellinen tekeminen on tärkeää – Andrey työskentelee opintojen ohella

LUT-yliopiston opiskelijana Andrey sanoo työkokemuksen suoraan tukevan opiskelua, ja tenteistä on ollut helppo päästä läpi, kun on suoraa kokemusta konkreettisista asiakasprojekteista. Asiakkaiden kanssa työskennellessä myös sisäinen motivaatio voimistuu, kun lopputuloksella on vaikutus asiakkaalle, työnantajalle sekä kehitettävän palvelun käyttäjille.

UX Designer Juha suunnittelee ratkaisuja käyttäjälähtöisesti

Juha pitää työn monipuolisuudesta ja tiimityöskentelystä. Lisäksi käyttäjätutkimuksia tehdessä on mahtavaa tavata eri alojen ammattilaisia, kartoittaa ihmisten tarpeita ja suunnitella heille vaivattomampaa arkea.

Johtava asiantuntija Pasi ylittää kaikki esteet

Pasin työhön kuuluvat erilaiset ohjelmistoarkkitehtuurien rakentamiseen, suunnitteluun sekä neuvomiseen liittyvät tehtävät, minkä lisäksi hän myös tekee yhteistyötä myynnin kanssa erilaisten projektien resursoinnin suunnittelussa. Hän löytää onneksi vuorokaudesta tunteja myös rakkaan esteratsastusharrastuksensa parissa viihtymiseen!

Talentin metsästäjä

Työurani on ollut täynnä rekrytointia ja hakijoiden arviointia. Se on ollut todella antoisaa ja mielenkiintoista. Olen tavannut lukemattomia huikeita persoonia ja löytänyt uskomattoman määrän kyvykkyyttä. Aina se on tuntunut yhtä hyvältä. Työssäni vuosien mittaan olen oppinut lähes joka alasta jotain.

Ilari on opiskelija sekä asiantunteva ohjelmistosuunnittelija

Opintokuukausien aikana Ilari on osa-aikaisena projektien tarpeen sekä lukujärjestyksensä mukaan. Kesäkuukausina hän on ollut täysipäiväisenä ohjelmistosuunnittelijana. Hänelle on kertynyt kokemusta erilaisista Android-sovelluksista, front-end- sekä myös back-end-kehityksestä. Eniten on tullut työskenneltyä mobiilikehityksessä.

Ohjelmistosuunnittelija Sini saa voimaa musiikista

Sini tekee monipuolista kehitystyötä, keskittyen front-end -puolelle. Hän nauttiikin työssään eniten siitä, kuinka monipuolisesti siinä kehittyy myös itse, ja kun erillisistä palasista ja ideoista saa rakentaa ja luoda uutta, halutulla tavalla toimivaa tuotetta tai palvelua. 

Korkeuksiin tiimiesimies Ilkan avulla

Ilkan tiimi koostuu monen teknologian ja osaamisalan asiantuntijoista. Ilkan mielestä heidän kanssaan on ilo työskennellä ja seurata, miten he kehittyvät työssään. Parhaita kokemuksia tuovat tilanteet, joissa projektitiimin kokeneet ja nuoret asiantuntijat oppivat toinen toisiltaan.

blogi-visma-consulting-merta-edemmas-kalaan-otsikkokuva-tumma

International Competence
Conference Madridissa

Lähes tuhat Visma Consultingin työntekijää ja liuta kansainvälisiä puhujia.