visma-consulting-tuotekehitys-otsikkokuva-header

Tuotekehityspalvelut

Visma Consultingilla työskentelee aitoja koodikäsityöläisiä, joiden kehittämät tuotteet sekä palvelut auttavat asiakkaitamme maksimoimaan tuloksensa. Asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla ja kehitämme loppukäyttäjä mielessä pitäen parhaita tuotteita.

Voit keskittyä itse liiketoimintaan ja tuotteesi asiakasarvoon, tai vaihtoehtoisesti voit johtaa asiantuntijoitamme tuoteomistajan roolissa. Löydämme kaikille toimivan kumppanuussuhteen muodon.

 

Meiltä löytyy yli sadan projektin kokemus erilaisista tuote- ja palvelukehityshankkeista, halki toimialojen. Alla löydät esimerkkejä tarjonnastamme.

Mobiilisovellukset

Tunnemme mobiilin mahdollisuudet niin käyttäjäkokemuksen kuin toiminnallisuuden ja teknologiankin näkökulmasta. Pystymme yhdistämään mobiiliteknologiat taustajärjestelmiin ja tuomaan perinteisimpiinkin ympäristöihin uuden käyttökokemuksen.

Sovelluksen käyttäjäkokemus ja toiminta pystytään suunnittelemaan tarkemmin, koska ympäristönä mobiili on runsaampi ja käyttöliittymäkomponentit tarkkaan mietittyjä. Kosketusnäytöt tarjoavat helpon ja intuitiivisen tavan tehdä monimutkaisiakin asioita. Lisäksi kehitysympäristöt tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet ja kun vielä modernit puhelimet tarjoavat runsaasti kapasiteettia, lähes kaikki kuviteltavissa olevat tehtävät voidaan toteuttaa mobiilina.

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilu tavoittelee myönteistä tunnetta. Käyttäjälähtöisen suunnittelun tehtävä on varmistaa sovelluksien, tuotteiden ja palveluiden merkityksellisyys sekä käytettävyys.

Käyttäjälähtöisyyden ja innovatiivisuuden merkitys tuotekehityksessä on suunnittelijan näkökulmasta katsottuna ensiarvoisen tärkeää. Digitalisaation myötä muuttuvat toimintaympäristöt vaativat käyttäjiltä uudenlaista orientoitumista. Muutoshaasteiden edessä asiakasymmärryksen ja käyttäjäkokemuksen merkitys suunnittelussa tulee entisestään kasvamaan.

Palvelumuotoilun avulla saavutetaan lopputulos, jossa käyttäjä kokee saavansa enemmän kuin pelkän tuotteen tai palvelun.

Ohjelmistokehitys

Kyseessä voi olla yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä (tai sen käyttöliittymä), infotainment-palvelu, tuote-esite, monipuolinen sisällönhallintajärjestelmä tai sähköisen asioinnin järjestelmä. 

Me olemme innoissamme uusista web-teknologioista ja uskomme niiden parantavan oleellisesti niin käyttäjäkokemusta kuin sovelluskehityksen tuottavuutta. Pitkä kokemus yhdistettynä moderniin osaamiseen on loistava yhdistelmä. Ota yhteyttä niin tarjoamme maksuttoman ideapalaverin oman ympäristösi kehittämiseksi.

 

Konseptisuunnittelu

Tuoteidean kehittäminen lähtee liikkeelle konseptisuunnittelusta. Hyvin tehty konseptointi mahdollistaa idean arvioinnin mahdollisimman laaja-alaisesti eri näkökulmista ja mahdollistaa päätöksenteon investoinnin viemiseksi eteenpäin. 

Avainkysymykset konseptisuunnittelussa liittyvät idean kuvaukseen, asiakastarpeen tunnistamiseen, kohderyhmän määrittelyyn, alustavaan palvelumuotoiluun ja idean visualisointiin.

Tyypillisesti osana konseptisuunnittelua toteutetaan ei-tekninen prototyyppi eli esimerkiksi käyttöliittymädemo. Sen avulla konseptin esittely on helppoa ja idea herää henkiin. 

Konseptisuunnitelun jälkeen idea on niin konkreettisella tasolla, että sen toteuttaminen voidaan aloittaa! Ota yhteyttä ja esittele ideasi luottamuksella meille, niin kerromme kuinka sitä kannattaa viedä eteenpäin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

author-contact-sami-pesonen-visma-consulting
TUOTEKEHITYS, SOPIMUSKEHITYSPALVELUT, MOBIILIKEHITYS
Sami Pesonen
author-contact-petri-poikolainen-visma-consulting
TUOTEKEHITYS, SOPIMUSKEHITYSPALVELUT, MOBIILIKEHITYS
Petri Poikolainen