THE NO-NONSENSE TECH COMPANY

HELPOMPAA ARKEA DIGITAALISESSA MAAILMASSA

Meitä ajaa eteenpäin halu yhdistää ihmisen vahvuudet ja teknologia, jotta jokapäiväinen elämä sujuisi helpommin.

Olipa kyse julkisista sote-palveluista, suuryrityksen liiketoiminnan suunnittelusta, datan hyödyntämisestä päätöksenteossa tai vaikka kuljetusten reittioptimoinnista, meiltä saat kaikki ratkaisut menestyksekkääseen toimintaan digitaalisessa ympäristössä.

Autamme asiakkaitamme digitalisaation vaatimassa suunnittelussa, johtamisessa, kehittämisessä ja operoinnissa. Tavoitteemme on tehdä työstä sekä digitaalisesta arjesta sujuvaa ja turvallista hyödyntäen uutta teknologiaa ja menetelmiä, kuten tekoälyä, ohjelmistorobotiikkaa ja syvällistä palvelumuotoilua.

MIKÄ VISMA CONSULTING?

Olemme vahvasti kasvava täyden palvelun teknologiayhtiö. Joukkoomme kuuluu 600 eri alojen asiantuntijaa kuudella eri paikkakunnalla. Asiakkaanamme on yli 400 organisaatiota julkiselta sektorilta sekä suurimmista suomalaisista yrityksistä. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 72M€ ja liikevoittomme 19%.

Tuemme asiakkaitamme digitaalisen muutoksen johtamisessa, tekoälyn hyödyntämisessä ja tiedolla johtamisessa, digitaalisten palveluiden kehittämisessä ja prosessien automaatiossa sekä käyttäjälähtöisessä ohjelmistokehityksessä.

Olemme osa Vismaa, joka on Pohjoismaiden johtava IT-konsultointia ja ohjelmistoja tarjoava yritys. Toimimme kuitenkin hyvin itsenäisenä yrityksenä, ja olemmekin onnistuneet yhdistämään menestyksekkäästi pienen talon ketteryyden sekä ison talon edut ja vakauden.

Visma Consulting Oy:n lisäksi yhtiöömme kuuluvat Visma AI Works Oy, Digital Illustrated Oy, Weoptit Oy sekä Biit Oy.

YHTEISTYÖ KANSSAMME

“Ihmiset ensin” on työmme ydin ja kantava periaatteemme, joka näkyy luonnollisesti henkilöstöllemme, mutta myös asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme tekemisen ja viestinnän avoimuutena ja suoraselkäisyytenä – lupaamme vain sen, minkä voimme pitää.

AITOJA KUMPPANEITA

Kaiken yhteistyön perusta on luottamus – ilman sitä ei ole mahdollista kehittyä ja kehittää. Siksi huolehdimme kumppaneistamme kuten työntekijöistämme, ja vahvistamme avoimuutta ja yhteisöllisyyttä yli organisaatiorajojen. Yhdessä tekemällä saamme enemmän aikaan.

Kauttamme on mahdollista toimia monipuolisesti erilaisissa toimeksiannoissa, kuten määrittely ja suunnittelu, toteutus, testaus ja muu laadunvarmistus, käyttöönotot, ylläpito ja jatkokehitys, projektinhallinta, auditoinnit ja tietoturva.

Tule kumppaniksemme

LUPAAMME KUMPPANEIL­LEMME

1. Läpinäkyvää yhteistyötä

Kerromme avoimesti projekteista, hintatasosta ja muista ehdoista, jotka vaikuttavat yhteistyöhön.


2. Ripeää reagointia

Menestyksemme rakentuu nopeaan reagointikykyyn, joten ripeys ja tekemisen sujuvuus näkyy paitsi asiakkaillemme, myös koko verkostollemme.


3. Kanavan merkittäviin julkishallinnon hankkeisiin

Meiltä löytyy vankka osaaminen laajoista julkishallinnon tarjouksista ja hankkeista. Näin olemme kumppaneillemme hyvä myyntikanava pitkiin sopimuksiin, jotka tarjoavat mahdollisuuksia laaja-alaiseen osaamisen hyödyntämiseen.

4. Kiinnostavia yksityisen sektorin toimeksiantoja

Yhteistyösopimuksemme lukuisten yritysten kanssa tarjoavat mielenkiintoisia ja vaihtelevia toimeksiantoja.

ASIAKKAAMME

Työtämme ohjaava periaate on se, että asiakas saa, mitä tarvitsee. Välillä jopa enemmän.

Mikään kysymys tai pulma ei ole turha tai liian vaikea: tehtävämme on ratkaista haasteita datan, teknologian ja konsultoinnin avulla, ja kertoa asiakkaille läpinäkyvästi perustellen miksi, mitä ja miten.

Asiakkaitamme ovat:

  • Suuret ja keskisuuret yritykset kaikilla toimialoilla: autoteollisuus, elintarviketeollisuus, talous-ja rahoitus, vähittäiskauppa, hotelli-ja ravintola-ala, puhtaanapito, sote, logistiikka jne.
  • Julkishallinto, kuten Verohallinto, Väylävirasto, Keha, kunnat ja sairaanhoitopiirit
  • Yleishyödylliset yhteisöt, kuten yliopistot ja ammattiliitot


Katso alta sekä asiakastarinoistamme lisää siitä, mitä asiakkaamme meistä sanovat.

prev next