<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=267448967019753&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tiedolla
johtaminen

Menestyvä organisaatio tarvitsee tietoa toiminnastaan onnistuakseen jatkossa entistä paremmin. Suunnittelemme asiakkaillemme liiketoimintaa mahdollisimman hyvin tukevat raportointi-, analysointi-, laskenta- ja ennustamisen ratkaisut ja toteutamme ne ketterästi ja laadukkaasti. Visma on kasvanut nopeasti pohjoismaiden suurimpien BI toimittajien joukkoon ja palvelemme asiakkaitamme sekä paikallisesti, että yli rajojen.

Käytämme toteutuksissa tarkoitukseen kulloinkin parhaiten sopivia teknologioita ja arkkitehtuureja huomioiden asiakkaan tarpeet ja nykytilanteen. Yhdistämme liiketoimintaosaamisemme teknologiaosaamiseen varmistaen, että palvelemme ymmärrettävästi ja tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa.

Case ISS

Visma Consultingin toimittaman järjestelmän myötä ISS:llä keskitytään nykyään tehokkaaseen ja ennen kaikkea ajantasaiseen asiakas- ja tuotekannattavuuslaskentaan, joka tukee osaltaan yrityksen päätöksentekoa sekä liiketoimintaa.

Case Atea

Atean taloushallinnon suurimmat haasteet liittyivät vallitsevan taloustilanteen edellyttämään raportointiin ja kovaan kustannuskuriin. Tähän tilanteeseen tarvittiin toimivaa kokonaisratkaisua budjetointia, suunnittelua ja ennustamista varten.Visma Consulting toteutti Atealle tähän tarkoitukseen Qlik -pohjaisen ennustejärjestelmän.

Olemme paketoineet osaamistamme valmiisiin tuotteisiin, joiden avulla nopeutamme asiakasprojekteja ja pystymme tarjoamaan laadukkaampia lopputuloksia. Esimerkkejä tällaisista tuotteista ovat Basin, joka mahdollistaa monipuolisen asiakas- ja tuotekannattavuuslaskennan ja Visma Data Vault Modeler, joka nopeuttaa tietovarastorakentamista ja lisää ylläpidettävyyttä. Tietovarastoinnissa olemmekin pilvipohjaisten ja Data Vault ratkaisujen uranuurtajia.

Raportointiratkaisujen osalta tarjoamme palveluja mm. Microsoft, Qlik ja Tableau toteutuksiin. Ennustamista, suunnittelua ja budjetointia olemme toteuttaneet monille asiakkaillemme Qlik -ratkaisuilla hyödyntäen K4 Analytics laajennusobjekteja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

mikko-kontsas.png
LIIKETOIMINTAJOHTAJA, Qlik BI
Mikko Kontsas
mikko-karki.png
LIIKETOIMINTAJOHTAJA, Microsoft BI
Mikko Kärki