visma-consulting-ratkaisukehitys-sulautetut-jarjestelmat-header-otsikkokuva

Sulautetut järjestelmät

Sulautettuja järjestelmiä on käytössä hyvin tarkasti määritellyissä tehtävissä eri toimialoilla, eikä käyttäjä välttämättä tunnista tuotteesta tietokonetta - ja tällöin palvelu toimiikin ideaalilla tavalla.

Sulautetut järjestelmät ovat pääsääntöisesti kevyitä mikrokontrollerien avulla toimivia, juuri yhtä toimenpidettä varten tehtyjä järjestelmiä. On kuitenkin tehokkaampiakin esimerkkejä sulautetuista järjestelmistä, esimerkiksi puhelinkeskukset. Järjestelmä voi olla myös mobiili (Symbian, Android).

Huomaamattomuus herättää huomion

Taustalla toimiva sulautettu järjestelmä voi olla terveyttä mittaava älykello, huoneen lämpötilaa tunnusteleva patteri tai automaattisesti hälytyskeskukseen tietoja ilmoittava sovellus. Niistä hyödytään parhaiten, kun ne eivät aiheuta toimenpiteitä vaan tuloksia.

Meillä on useita asiantuntevia suunnittelijoita apunasi! Suunnittelun ytimessä on nimenomaan asiakaslähtöisyys ja asiakkaan kokemus, joka tuottaa tunteen palvelusta tai tuotteesta, sekä yrityksestä näiden takana.

visma-consulting-ajankohtaista-otsikkokuva-header

Kumppanisi digitaalisissa ratkaisuissa

Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat palvelumuotoilu, digitaaliset palvelut, räätälöidyt IT-ratkaisut ja tiedolla johtaminen.

Asiakkaidemme tarinoita

Tutustu asiakastarinoidemme kautta sovelluksiin ja palveluihin, joita olemme kehittäneet. Käänny puoleemme ja saat tueksesi usean asiantuntijan muodostaman tiimin tuote- ja palvelukehityksen ammattilaisia oman projektisi toteutukseen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

sami_pesonen
TUOTEKEHITYS, SOPIMUSKEHITYSPALVELUT, MOBIILIKEHITYS
Sami Pesonen
petri_poikolainen
TUOTEKEHITYS, SOPIMUSKEHITYSPALVELUT, MOBIILIKEHITYS
Petri Poikolainen