visma-consulting-digitaaliset-palvelut-sahkoinen-asiointi-header-otsikkokuva

Sähköinen
asiointi

Toimittamamme sähköisen asioinnin alusta, Visma eBusiness Suite, tarjoaa valmiin kokonaisuuden liiketoiminnan asiakasprosessin sähköistämiseksi. Visma eBusiness Suitella asioinnin siirtäminen sähköiseen itsepalveluprosessiin onnistuu nopeasti ja luotettavasti. Ratkaisu perustuu avoimen lähdekoodin lisenssiin, mikä mahdollistaa erittäin kustannustehokkaan ja joustavan järjestelmän.

  
Ratkaisu on käytössä yli sadalla suomalaisella yrityksellä ja julkisen sektorin organisaatioilla. Se skaalautuu yksinkertaisista ajanvarausjärjestelmistä suurien kaupunkien sähköisen asiointipalveluiden alustaksi.  

Modulaarinen järjestelmäarkkitehtuuri tarjoaa skaalautuvan ja luotettavan ratkaisun organisaation sähköisen asioinnin toteutukselle ja mahdollistaa monipuoliset integraatiot organisaation muihin järjestelmiin. Se on nopeasti ja helposti räätälöitävissä organisaation liiketoimintaprosessien mukaiseksi.  

Ratkaisu tarjoaa kattavat autentikaatiometodit, käyttäjän asiointitilin, nopean työkalun asiointipalveluiden luomiseksi, sähköisen allekirjoituksen, asiankäsittelyratkaisun, turvalliset viestintäratkaisut, palveluväylän ja kaikki olennaiset ominaisuudet kattavan sähköisen asiointipalvelun luomiseksi.

Case Helsingin yliopisto

Visma Consulting toimitti Helsingin yliopistolle uuden asian- ja dokumentinhallintakokonaisuuden. Toteutus on rakennettu Visma Consultingin sähköisen asioinnin ja asiakirjahallinnon ominaisuuksia sisältävällä, avoimen lähdekoodin eBusiness Suite -tuoteperheellä.