<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=265304077513229&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
Ratkaisukehitys_vismaconsulting_palvelut

Johtavaa ratkaisukehitystä

Olemme yksi Suomen johtavista sovelluskehitystaloista ja toimitamme räätälöityjä tietojärjestelmäratkaisuja joustavasti asiakkaillemme sopivalla mallilla.

Osaamisemme kattaa hyvin laajasti eri teknologiat, olipa ympäristönä sitten mobiili, webbi, esineiden internet, tietovarastot, integraatiot tai sulautetut järjestelmät. Toimimme ketterän kehityksen malleja noudattaen ja sovelluskehitysmallimme tuottaa laadukkaita ja helppokäyttöisiä ratkaisuja, jotka aidosti tukevat asiakkaidemme toimintaa.

Case PRH

Patentti- ja rekisterihallitus on valinnut Visma Consulting Oy:n sovelluskehityskumppaniksi vuosille 2016–2020. Sopimus kilpailutettiin Hansel IT konsultointi 2015-2019 puitesopimuksen kautta ja sen arvioitu arvo on 8-12 miljoonaa euroa. Visma Consulting toimittaa PRH:n tuotantojärjestelmien suunnittelun, toteutuksen, testauksen ja sovellustuen sopimuskauden aikana.

Case Liikennevirasto

Kehityshanke parantaa rataverkon kunnonhallintaa ja siihen liittyvän tiedon ylläpitoa. Uudet järjestelmät mahdollistavat tehokkaan ja automatisoidun tietojen keruun, käsittelyn sekä analysoinnin.

Case Kuopion kaupunki

Visma Consulting toimitti Kuopion kaupungille uudistetut verkkosivut www.kuopio.fi.

Olemme Hanselin puitesopimustoimittaja
Osa-alueet: Projektinhallinta- ja integraattoripalvelut, Määrittely- ja arkkitehtuuripalvelut, Sovellus- ja ohjelmistopalvelut ja ylläpito, Ratkaisukehitys ja ylläpito, Testauspalvelut, Tietoturvallisuus sekä auditoinnit ja varautuminen.

Olemme KL-kuntahankintojen puitesopimustoimittaja
Osa-alueet: Tietohallinnon ja toimintaprosessien kehittäminen, Suunnittelu- ja määrittelypalvelut, Ohjelmointi-, Integrointi- ja Testauspalvelut, Microsoft teknologialla toteutettaviin ratkaisuihin liittyvät asiantuntijapalvelut, Tietovarastointi ja tiedolla johtamisen asiantuntijapalvelut sekä Tietoturvakonsultointi ja auditointi.

Tyypillisiä palveluitamme

Tarjoamme ratkaisun asiakkaan tarpeeseen avaimet käteen -periaatteella, mukaan lukien palvelumuotoilun, käytettävyyssuunnittelun, sovelluskehityksen, laadunvarmistuksen sekä jatkuvat käyttö-, tuki- ja ylläpitopalvelut.

Tarjoamme tuotekehitysulkoistuspalvelun, jossa otamme vastuullemme osan tai kaiken asiakkaidemme sovelluskehityksestä.

Toimitamme IT-alan parhaat osaajat tietojärjestelmien elinkaaren eri vaiheisiin – esimerkiksi projektin johtoon, kilpailutukseen, määrittelyyn, toteutukseen, laadunvarmistukseen sekä auditointiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

karo-koskinen.png
LIIKETOIMINTAJOHTAJA, CAO
Karo Koskinen
mika-rahkolin.png
LIIKETOIMINTAJOHTAJA, CIO
Mika Rahkolin