visma-consulting-provad-monikanavainen asiakaspalvelu-otsikkokuva-header

Monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Monikanavainen asiakaspalvelu vaatii luotettavaa asiakaspalvelujärjestelmää

Tänä päivänä asiakkaita palvellaan useassa eri kanavassa, monikanavaisesti. Asiakaspalvelu contact centerissä on paljon muutakin kuin puhelinjärjestelmän käyttöä. Asiakaspalvelijat palvelevat sähköpostitse, sosiaalisen median kanavissa, chatissa tai esimerkiksi yritysten nettisivujen lomakkeiden kautta.

Toimivan monikanavaisen asiakaspalvelun johtamiseen tarvitaan ratkaisu, jolla järjestelmät, asiakastiedot ja palvelukanavat saadaan toimimaan saumattomasti yhdessä, erinomaisten asiakaskokemusten tuottamiseksi. Luotettava asiakaspalvelujärjestelmä tukee aidosti asiakaspalvelun työskentelyä. Se varmistaa, että asiakaspalvelu on helposti ja nopeasti tavoitettavissa kanavassa kuin kanavassa. Laadukas järjestelmä myös helpottaa asiakaspalvelijoiden ja esimiesten työskentelyä parantaen samalla asiakkaan saamaa palvelua.

Asiakaspalvelujärjestelmämme purkaa asiakaspalvelun siilot

Provadin monikanavainen asiakaspalvelujärjestelmä ICC (Intelligent Contact Center) tukee aidosti liiketoimintaa ja asiakaspalvelun työskentelyä. ICC yhdistää eri palvelukanavat toisiinsa sekä ohjaa asiakkaideyhteydenotot automaattisesti parhaalle vapaalle asiakaspalvelijalle.

ICC skaalautuu yksinkertaisesta muutaman käyttäjän ympäristöstä suuriin ja monimuotoisiin satojen käyttäjien yhteyskeskuksiin.

 

Tilaa maksuton konsultaatio Provadilta

Tekoäly tukee asiakaspalvelijaa

ICC tuo asiakaspalvelijalle automaattisesti työn, jonka hoitamiseen hänellä on parhaat edellytykset ja jonka hoitaminen on juuri sillä hetkellä tärkeintä. Sovellukset ohjaavat tekemistä ja tuovat oikeat työnäkymät näkyviin esitiedoilla täytettynä ja oikealla  hetkellä. ICC:n  avulla asiakaspalvelijan työ on suoraviivaista oman työtilan hallintaa. 

Asiakaspalvelun työnteko tehostuu, kun asiakaspalvelijat eivät käytä aikaa työtehtävien valintaan, vaan  heille tarjotaan automaattisesti omaa osaamistaan vastaavia työtehtäviä.

ICC:n sovellukset sujuvaan kommunikointiin

Asiakaspalvelujärjestelmä ICC koostuu useista eri sovelluksista, joita ovat muun muassa:

  • Asiakaspalvelijan sovellus, ICC Manager, joka tuo eri kanavista saapuvat yhteydenotot yhteen käyttöliittymään. ICC Manageriin on integroitavissa useita laajennuksia, kuten Provad CIM (Communications Interaction Manager), joka yhdistää asiakas- ja asiointihistoriatiedot
  • Asiakaspalvelun tiiminvetäjän käyttöliittymä, ICC Control Panel, on työkalu asiakaspalvelun päivittäisen toiminnan hallintaan
  • ICC Analyzer auttaa raporteillaan tiimivetäjää seuraamaan asiakaspalvelun suoriutumista ICC Analyzerin
  • Provadin virtuaalinen asiakaspalvelija Lotta auttaa asiakaspalvelija useissa eri tilanteissa.

visma-consulting-provad-monikanavainen asiakaspalvelu-ICC-ratkaisun-sovellukset

 

Mikäli haluat asiakaspalvelujärjestelmän helpottavan resursointia, auttavan tiedolla johtamista, tukevan asiakaspalvelijan työtä ja mahdollistavan saumattoman asiakaskokemuksen, ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten ICC voisi parantaa asiakaspalveluanne! 

Voit myös tilata maksuttoman konsultaation, joka ei velvoita sinua mihinkään tilaukseen!

Tilaa maksuton konsultaatio Provadilta

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

visma-consulting-provad-tero-nissinen-contact-author
Customer Experience Advisor
Tero Nissinen
visma-consulting-provad-jussi-mankki-contact-author
Customer Experience Advisor
Jussi Mankki