visma-consulting-ratkaisukehitys-mobiili-header-otsikkokuva

Mobiili on kilpailuetu

Mobiilisovelluksella on paljon etuja verrattuna selainpohjaiseen käyttöliittymään. Mobiili on hyvin henkilökohtainen, sillä käyttö tapahtuu lähes aina omalla laitteella.

Sovelluksen käyttäjäkokemus ja toiminta pystytään suunnittelemaan tarkemmin, koska ympäristönä mobiili on runsaampi ja käyttöliittymäkomponentit tarkkaan mietittyjä. Kosketusnäytöt tarjoavat helpon ja intuitiivisen tavan tehdä monimutkaisiakin asioita. Lisäksi kehitysympäristöt tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet ja kun vielä modernit puhelimet tarjoavat runsaasti kapasiteettia, lähes kaikki kuviteltavissa olevat tehtävät voidaan toteuttaa mobiilina.

Mobile first – tehdään loppukäyttäjän arki helpommaksi

”Mobile first” on jo hyvin yleinen strategia uusien palvelujen kehittämisessä. Moniin palveluihin ei tehdä lainkaan selainversiota.

Tunnemme mobiilin mahdollisuudet niin käyttäjäkokemuksen kuin toiminnallisuuden ja teknologiankin näkökulmasta. Pystymme yhdistämään mobiiliteknologiat taustajärjestelmiin ja tuomaan perinteisimpiinkin ympäristöihin uuden käyttökokemuksen.

Toteutamme mobiilisovellukset uusimmilla teknologioilla ja suosittelemme käyttöjärjestelmäkohtaisia natiiveja kehitysympäristöjä Android ja iOS -ympäristöissä. Cross-platform ympäristöissä suosittelemme React Nativen käyttöä. Myös Qt-sovellukset ovat meille tuttuja.

Ota asiantuntijoihimme yhteyttä, niin autamme teitä aina käyttäjätutkimuksesta sovelluskehitykseen ja ylläpitoon!

blogi-visma-consulting-Mobile-First-otsikkokuva-header

Mobile First – uusia lähtökohtia järjestelmän suunnitteluun

Kun olet suunnittelemassa uutta tuotetta tai uudistat olemassa olevaa palveluasi, uhraa hetki ajatukselle, olisiko mobiililähtöinen strategia tällä kertaa oikea.

Asiakkaidemme tarinoita

Lue käytännön esimerkkejä, millaisissa haasteissa asiakkaamme ovat meitä tarvinneet. Tiimimme taklaavat tekniset kehityshaasteet mobiilissa ja web-puolella aina asiakaslähtöisesti ja palvelumuotoilumetodologian ohjaamina.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

author-contact-sami-pesonen-visma-consulting
TUOTEKEHITYS, SOPIMUSKEHITYSPALVELUT, MOBIILIKEHITYS
Sami Pesonen
author-contact-petri-poikolainen-visma-consulting
TUOTEKEHITYS, SOPIMUSKEHITYSPALVELUT, MOBIILIKEHITYS
Petri Poikolainen