visma-consulting-digitaaliset-palvelut-microsoft-o365-header-otsikkokuva

Microsoft
O365

Toimitamme Microsoft O365 ratkaisua ja Sharepoint tuotteita yli 30 hengen voimin. Olemme toteuttaneet vuosien saatossa kymmeniä käyttöönottoja ja auttaneet lukuisia suomalaisia suuryrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita hyödyntämään Microsoftin kollaboraatioratkaisuja oman toimintansa tehostamisessa.

Yhteisölliset tiedonhallintaratkaisumme nostavat työryhmien tuottavuutta tarjoamalla tehokkaat toimintatavat viestintään, jakamiseen, dokumenttien yhteiskäyttöön ja tiedon löytämiseen. Ratkaisut voidaan toteuttaa mm. intranet ja extranet-ympäristöissä. Näiden lisäksi rakennamme yrityksesi tarpeita ja liiketoimintatavoitteita tukevat itsepalvelu- ja sähköisen asioinnin ratkaisut joko Azure ympäristöihin tai Sharepointin päälle.

Microsoft O365 ja Sharepoint hankkeet toimitamme yhtiömme Digital Illustrated kautta. Lue lisää www.digitalillustrated.com

Case Berner

Suomalainen monialakonserni Berner otti käyttöön uuden Office 365-intran Digital Illustratedin tuella. Uudet toimintatavat ovat parantaneet huomattavasti työyhteisön avoimuutta ja viestintää.

Case S-ryhmä

S-ryhmä kehitti tietotyön käytäntöjä Office 365 -palveluilla.

Case Verohallinto

Verohallinnon uuden intranet-palvelun teknologia-alustaksi Microsoſt SharePoint.