visma-consulting-ratkaisukehitys-iot-esineiden-internet-internet-of-things-header-otsikkokuva

Esineiden internet (IoT) ympärillämme

Esineiden internet (Internet of Things, IoT) on selkokielellä fyysisiä laitteita koskeva älykkäitä toimintoja tekevä järjestelmä, jossa laitteet aistivat ympäristöään erilaisten antureiden, sensorien ja ohjelmistojen avulla, ja tekevät havaintoihin tai sääntöihin perustuvia toimenpiteitä autonomisesti.

Esineiden internet kulkee myös nimellä Teollinen internet. Valmistava teollisuus tarvitsee vahvoja innovaatioita ja sisältää paljon potentiaalia IoT-kehitykselle Suomessakin. Puhutaankin Industry 4.0:sta, jossa erilaiset IoT-ratkaisut ohjaavat tai valvovat valmistavan teollisuuden prosessia.

Fyysisen maailman digitalisaatio

Yritykset ja organisaatiot tunnistavat koko ajan uusia käyttökohteita ja tuotteistamismahdollisuuksia ympäröivästä maailmastamme. Näille kysyntä on kasvavaa, sillä kaikki, mikä voi sujuvoittaa tai miellyttää asiakkaan arkea on tervetullut muutos. Kyse on kuitenkin suuremmasta sovellusvallankumouksesta;

Tutkimusyhtiö Gartner ennustaa, että vuonna 2020 jopa 95% kaikesta valmistettavasta elektroniikasta kytkeytyy verkkoon.

Kehitys koskettaa yksityishenkilöiden lisäksi isoja organisaatioita ja IoT-ratkaisut maksavat itsensä takaisin nopeasti.

Olemme parhaimmillamme saadessamme tehdä palvelua asiakkaan kanssa yhteistyössä. Oikeanlainen yhteistyö takaa käyttäjälähtöisen lopputuloksen synnyn. Ota meihin yhteyttä niin kerromme mielenkiintoisista IoT-projekteistamme ja löydämme oikeat tekijät juuri sinun kehityshankkeeseesi!

Asiakkaidemme tarinoita

Tutustu monipuolisiin referensseihimme ja näet, kuinka voimme ratkaista yrityksesi verkkopalveluihin, tuotteisiin ja sovelluksiin liittyvät haasteet rautaisella ammattitaidolla. Sivun alaosasta löydät suorat yhteystietomme – ole yhteydessä niin lähdetään yhdessä kirjoittamaan menestystarinaanne.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

author-contact-sami-pesonen-visma-consulting
TUOTEKEHITYS, SOPIMUSKEHITYSPALVELUT, MOBIILIKEHITYS
Sami Pesonen
author-contact-petri-poikolainen-visma-consulting
TUOTEKEHITYS, SOPIMUSKEHITYSPALVELUT, MOBIILIKEHITYS
Petri Poikolainen