visma-consulting-koodarihommia-lappeenrannassa-otsikkokuva-header

Koodareille hommia Lappeenrannassa

Kehitämme parhaita tuotteita ja palveluja Lappeenrannassa. Tiimissämme pääset mielenkiintoisten ohjelmistokehitysprojektien pariin, nautit hyvistä eduista, joustavista työskentelymahdollisuuksista ja osaavista työkavereista. Tavoitteemme on, että henkilöstömme viihtyy ja nauttii työstään. Siksi henkilöstövaihtuvuutemme on hyvin pieni ja tyytyväisyys erinomaisella tasolla.

Hae avoinna oleviin työpaikkoihimme tai lähetä CV:si sekä työnäytteesi meille avoimella hakemuksella. Jutellaan sitten lisää! Keskustelumme lähtevät varmasti hyvin liikkeelle, jos sinulla on esittää konkreettisia esimerkkejä koodaustaidoistasi. 

Johtava asiantuntija Pasi ylittää kaikki esteet

Pasin työhön kuuluvat erilaiset ohjelmistoarkkitehtuurien rakentamiseen, suunnitteluun sekä neuvomiseen liittyvät tehtävät. Hän tekee myös yhteistyötä myynnin kanssa erilaisten projektien resursoinnissa. Kertomansa mukaan Pasi ehtii myös tehdä “normaaleja koodaushommia”. Toki iltaisin ja viikonloppuisin aikaa löytyy myös omalle esteratsulle, Malus-Z:lle.

UX Designer Juha suunnittelee ratkaisuja käyttäjälähtöisesti

Juha pitää työn monipuolisuudesta ja tiimityöskentelystä. Käyttäjätutkimuksia tehtäessä on mahtavaa tavata eri alojen ammattilaisia, kartoittaa käyttäjien tarpeita ja suunnitella heille vaivattomampaa arkea. Vastapainona asiantuntijatyölle Juha harrastaa vapaa-ajalla tietokonepelejä ja eräjormailua ystäviensä kanssa.

Toimintamme eräs kivijalka on työssä kehittyminen ja siksi tarjoammekin osaajillemme mahdollisuuden olla mukana erilaisissa projekteissa ja toimeksiannoissa. Meillä et juutu ikuisuudeksi yhden ja saman tietojärjestelmän ylläpitoon – jollet itse niin halua. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

tommi_laitinen
LIIKETOIMINTAJOHTAJA
Tommi Laitinen
author-contact-anneli-vitikainen-visma-consulting
SUUNNITTELUJOHTAJA
Anneli Vitikainen