Kollaboraatio ja portaalit

Visma Consulting

Digitalisaation
asiantuntija

Kollaboraatio ja portaalit

Toimitamme ratkaisuja organisaation verkkopalveluiden, sähköisten työpöytien ja kollaboraatioratkaisujen toteuttamiseen. Meiltä löytyy lähes 100 web teknologioiden asiantuntijaa ja pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen palvelun sisältäen palvelumuotoilun, konseptisuunnittelun, käytettävyyssuunnittelun ja designin, toteutustyön, ylläpidon ja käyttöpalvelut. Tapamme toimia joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan, joten voimme tehdä hankkeita joko täysin avaimet käteen työnä tai yhdessä muiden toimijoiden kanssa monitoimittajaympäristöissä. Toimimme tyypillisesti ketterän kehitysmallin mukaisesti, mutta pystymme tarvittaessa toteuttamaan hankkeita myös kiinteöhintaisina tai vesiputousmallin mukaisesti.

Olemme Suomen johtava Liferay teknologiaosaaja ja olemme toteuttaneet yli 70 edistyksellistä Liferay teknologiaan pohjautuvaa verkkopalvelua. Liferay on avoimen lähdekoodin ratkaisu, joka tarjoavaa erittäin joustavan ja kustannustehokkaan tavan toteuttaa organisaation sähköiset palvelut.
 

Portaalin sisältämiä toiminnallisuuksia:
 

 • Kattavat käyttöliittymätyökalut ja valtavan joukon valmiita portletteja kehityksen nopeuttamiseksi.
   
 • Käyttäjän tunnistaminen, kertakirjautuminen (SSO) ja käyttäjäoikeuksien hallinta. Kertakirjautuminen mahdollistaa käyttäjille joustavan ja helpon tietojärjestelmästä toiseen siirtymisen.
   
 • Portaalin sisältörakenteen hallinta.
   
 • Tukee JSR-168-standardia ja tärkeimpiä SOA-tekniikoita, kuten SOAP/WSRP/WebServices, Spring.
   
 • Sisältörakenteen kustomointi ja personointi. Kustomointi luo kullekin käyttäjälle näkymän, joka sopii hänen työtehtäviinsä parhaiten. Personoinnin avulla käyttäjä voi vielä itse muokata näkymäänsä.
   
 • Tiedonkeruu ja analysointi käyttäjien liikkeistä portaalissa.
   
 • Sisällön ja dokumenttien hallinta. Portaalin avulla voidaan tuottaa ja jakaa sisältöä halutuille käyttäjille ja käyttäjäryhmille.
   
 • Editykselliset hakutoiminnat. Portaalin hakutoimintojen avulla portaalin sisältämä informaatio on helposti saatavilla.
   
 • Työryhmiä ja yhteistyötä tukevia toimintoja, esimerkiksi kalenterit, virtuaaliset työtilat ja tuki pikaviestinnälle.
   

Portaalin sisältöjä voidaan tarvittaessa jakaa ulos extranet-palveluna. Extranet-palvelu toimii toimitusketjun organisaatioiden välisenä kevyenä integrointiratkaisuna. Palvelu parantaa yritysten välistä viestintää ja laskee viestinnän kustannuksia.
 

Ota yhteyttä ja kerromme lisää!