BI - ja Data Warehouse

Visma Consulting

Digitalisaation
asiantuntija

BI ja Data Warehouse

Menestyvä organisaatio tarvitsee tietoa toiminnastaan onnistuakseen jatkossa entistä paremmin. Suunnittelemme asiakkaillemme toimintaa mahdollisimman hyvin tukevat raportointi-, analysointi-, laskenta- ja ennustamisratkaisut ja toteutamme ne ketterästi ja laadukkaasti. Visma Consulting on kasvanut nopeasti pohjoismaiden suurimpien BI toimittajien joukkoon ja Suomessa BI konsultteja on useita kymmeniä. Referenssiosiosta löydät lisätietoa siitä, miten esimerkiksi ISS Palvelut, Ilmarinen ja Atea ovat hyötyneet kanssamme tehdystä yhteistyöstä.  

Käytämme toteutuksissa tarkoitukseen kulloinkin parhaiten sopivia teknologioita ja arkkitehtuureja huomioiden asiakkaan tarpeet ja nykyisen tilanteen. Toisinaan tarpeet saadaan täytettyä raportointijärjestelmällä, toisinaan tarvitaan tietovarastointia ja usein paras ratkaisu löytyy hyödyntämällä molempia. Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan tilanteeseen ja tarpeeseen sopivan ratkaisun. Yhdistämme liiketoimintaosaamista teknologiaosaamiseen varmistaen, että palvelemme ymmärrettävästi ja tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa.  

Olemme myös paketoineet osaamistamme valmiisiin tuotteisiin, joiden avulla nopeutamme asiakasprojekteja ja pystymme tarjoamaan laadukkaampia lopputuloksia. Esimerkkejä tällaisista tuotteista ovat Basin, joka mahdollistaa monipuolisen asiakas- ja tuotekannattavuuslaskennan ja Visma Data Vault Modeler, joka nopeuttaa tietovarastorakentamista ja lisää ylläpidettävyyttä.  

Teknologioina hyödynnämme markkinoilla hyväksi havaittuja ratkaisuja. Tietovarastoinnissa olemme pilvipohjaisten ratkaisujen uranuurtajia ja meillä on perinteisten datamallien lisäksi myös paljon kokemusta Data Vault -mallista. Raportointiratkaisujen osalta tarjoamme palveluja mm. Microsoft, Qlik ja Tableau toteutuksiin. Ennustamista, suunnittelua ja budjetointia olemme toteuttaneet monille asiakkaillemme Qlik -ratkaisuilla hyödyntäen K4 Analytics laajennusobjekteja.  

Ota yhteyttä niin voimme yhdessä miettiä minkälaisesta tiedosta olisi organisaatiollesi eniten hyötyä ja miten saisimme sen toimitettua sitä tarvitseville ihmisille tavalla, joka tukee toimintaanne parhaiten.  

Tietovarastot pilvessä tai omilla palvelimilla

    • Teknologioina mm. Microsoft SQL Server ja Microsoft Azure SQL

Raportointi, analysointi ja ennustaminen

    • Teknologioina mm. Microsoft, Qlik, Tableau, ja K4 Analytics

Lue lisää BI- ja analytiikkatarjonnastamme täältä