Uutiset

Visma osti Infrastone Oy:n ja kasvoi Suomen johtavaksi business intelligence -konsultointitaloksi

Visma Consulting 07.08.2017
Visma Consulting on ostanut Infrastone Oy:n koko osakekannan ja yhtiö tullaan liittämään Visma Consulting Oy:n osaksi. Infrastone on yksi Suomen johtavia Qlik Business Intelligence -ratkaisun konsultointiin keskittyneitä yrityksiä. Yhtiössä työskentelee 16 henkilöä ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 2,8 miljoonaa euroa.


Viime joulukuussa Visma Consulting osti myös Qlik-konsultointiin keskittyneen 15 hengen Cox Consultingin, joka on sittemmin sulautettu Visma Consulting Oy:n osaksi. Yritysten yhdistymisen seurauksena syntyy Suomen suurin Qlik-konsulttitalo, jossa työskentelee yli 30 osaavaa Qlik-konsulttia. Visma Consultingin muun business intelligence -osaajajoukon kanssa yhtiöstä on tullut suomen johtava business intelligence -konsulttitalo, jossa työskentelee yli 50 BI-konsulttia ja jolla on Suomen suurin asiakaskunta suuryritysten keskuudessa. 


”Kasvaminen Suomen johtavaksi business intelligence -konsulttitaloksi on ollut strateginen tavoitteemme ja vuoden 2017 aikana olemme päässeet tuohon asemaan”, sanoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg. ”Pystymme tarjoamaan markkinoiden kovinta osaamista niin Microsoftin kuin Qlikin BI-ratkaisuissa ja yli 100 suomalaista suuryritystä luottaa osaamiseemme erilaisten raportoinnin ja tietovarastoinnin ratkaisujen toimittajana. Infrastonella on erittäin tyytyväiset asiakkaat ja erittäin kovan osaamisen omaavat konsultit. He vahvistavat erinomaisesti meidän olemassa olevaa tiimiä ja olen erittäin tyytyväinen, että saimme heidät osaksi kasvavaa business intelligence -väkeämme”. 

”Visma Consulting on yksi Suomen johtavista IT-konsulttitaloista ja heillä on vahva panostus business intelligence -alueen konsultointiin. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme liittymään heidän joukkoonsa ja rakentamaan yhdessä Suomen suurimman Qlik-toimijan, sanoo Infrastone Oy:n toimitusjohtaja Petri Oksanen. ”Syntyvällä tiimillä pystymme tarjoamaan asiakkaille markkinoiden parasta palvelua erittäin laajalla rintamalla.”