Ihmiset / kulttuuri Uutiset

Visma on tutkitusti Suomen parhaimmistoa: GPTW 2019

Visma Consulting 08.02.2019

Visma on sijoittunut Great Place To Work -kisassa sijalle 3. Tämä on ensimmäinen vuosi Visma Consultingille, kun osallistumme kisaan n. 300 työntekijämme kanssa, yhdessä kolmen muun Visma-yhtiön kanssa.

Viime marraskuussa meidän henkilöstöllemme tehdyn tutkimuksen mukaan 98% kyselyyn vastanneista koki, että työpaikalla on ystävällinen ilmapiiri.

Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa selvisi, että työntekijämme arvostavat kokemaansa vastuuta ja vapautta sekä yhdenvertaista kohtelua. Vapautta olla oma itsensä ja työnantajan osoittamaa luottamusta töiden hoitumiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilöstömme kokee myös tulevansa yhdenvertaisesti kohdelluksi riippumatta iästä, sukupuolesta, syntyperästä tai muista henkilökohtaisista taustatekijöistä. Tämä on iso ja hieno juttu!

Kuten taannoisessa blogissamme kävimme läpi, työpaikkakulttuurimme ei ole valmis. Toisaalta valmis se tuskin koskaan voi ollakaan, koska haluamme kehittyä jatkuvasti ja muutos on pysyvä asia.

Konkreettisilla toimenpiteillä eteenpäin

Olemme kasvaneet hurjaa vauhtia ja jotta saamme kaikki meikäläiset pysymään asioistamme kärryillä, työstämme viestintäämme järjestelmällisesti vuonna 2019. Toisena konkreettisena asiana otamme käyttöön henkilöstömme päivittäisiä tehtäviä helpottavia työkaluja. Kulttuurin ja käytännöt tekevät ihmiset. Siksi kaiken tekemisemme ytimessä on henkilöstömme", kertoo Visma Consultingin toimitusjohtaja Petri Lillberg.

GPTW-2019-palkinnonjako-kuvituskuva-visma-consulting-petri-lillberg

Y-tunnus ei auta menestymään, vaan ihmiset

Me kehitämme yrityskulttuuriamme omia tyyppejämme varten ja heidän kanssaan. Kun tämä on selkeänä mielessä, myös kehityskohteet menevät luonnolliselta tuntuvaan prioriteettijärjestykseen.

Henkilöstö ei ole mikään ympäripyöreästi sanottu “yrityksen tärkein resurssi”, vaan:

  • opiskelija, joka voi tehdä muutamia tunteja täysien päivien sijaan,

  • tsemppari, joka nostaa tiimikaverin onnistumisen kaikkien korviin

  • perheenäiti, jolle 80% työsopimus on paras tapa saada arki rullaamaan,

  • uraohjus, joka ei paljoa firman bileissä näyttäydy, mutta nauttii merkityksellisestä työstään täysin rinnoin arkena,

  • unelmoija, jolla on korkeat tavoitteet työssä sekä vapaa-ajallaan, ja joka muistaa lopettaa työsähköpostin lukemisen viideltä iltapäivisin,

  • inspiroija, joka aikoo olla osa työyhteisöämme ja osallistuu yhteisten juttujen järjestämiseen vapaa-ajallaan,

… Ja sitten on ne yli 300 muutakin yksilöllisen mahtavaa työkaveria ympäri Suomea.

Eli jos sinä ohjelmistoarkkitehti, sovelluskehittäjä, UX-suunnittelija, Java- /Scala-devaaja, raportointikehittäjä, tietovarastoinnin asiantuntija tai Business Intelligence -lupaus etsit työpaikkaa, olet tervetullut seuraamaan tarinaamme ihan lähietäisyydeltä. Aloita vaikka vilkaisemalla työpaikkailmoituksiamme.

Lisätiedot:
Petri Lillberg, Toimitusjohtaja
petri.lillberg@visma.com
040 577 7014

Johanna Susiviita, Talent Acquisition Manager
johanna.susiviita@visma.com

Lue lisää Visman yhteisestä tiedotteesta: https://media.visma.fi/pressreleases/visma-3-sijalla-suomen-parhaat-tyoepaikat-tutkimuksessa-2833920