Uutiset

Visma laajentaa Salesforce-konsultointiin ja ostaa Biit Oy:n

Visma Consulting 20.08.2020

Räätälöityihin ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut Visma Consulting Oy on ostanut Biit Oy:n, joka on yksi Suomen johtavista Salesforce-konsultointiin keskittyvistä yhtiöistä. Biit on perustettu vuonna 2007 ja sen palveluksessa työskentelee yli 50 asiantuntijaa.

Visma on jo aiemmin ollut vahva toimija CRM-ratkaisuissa ja kaupan myötä se ottaa paikan yhtenä Suomen johtavista taloista myös Salesforce-markkinassa. Biit tulee olemaan osa Visman Suomen konsultointiliiketoimintayksikköä, joka tarjoaa lähes 500 konsultin voimin digitalisaatioratkaisuja ja -palveluja suomalaisille yrityksille sekä julkiselle sektorille.

”Olen erittäin iloinen, että saimme Biitin osaksi perhettämme. He ovat edelläkävijöitä Salesforce-markkinassa ja olemme olleet vaikuttuneita siitä, kuinka laaja-alaista osaamista yhtiöstä löytyy. Heillä on Suomen kovin osaaminen Salesforce-teknologiassa, mutta sen lisäksi erittäin vahva tiedolla johtamisen ja liiketoimintaprosessien osaaminen. Näitä yhdistämällä he pystyvät auttamaan asiakkaitaan hyödyntämään tietojärjestelmiään parhaalla tavalla toimintansa kehittämisessä”, sanoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg. ”Salesforce-markkina kasvaa erittäin nopeasti ja kaupan myötä pystymme yhdessä tarjoamaan näille asiakkaille ylivoimaisen kumppanin entistä laajemmalla osaamispohjalla.”

”Kasvamme tällä hetkellä kovaa vauhtia ja olemme ottaneet jatkuvasti vahvemman aseman Suomen markkinassa. Tätä kasvua tukemaan halusimme vahvan omistajan ja Visma oli täydellinen vaihtoehto auttamaan yhtiön seuraavassa kasvuloikassa”, sanoo Biitin toimitusjohtaja Ikla Puustinen. “Olemme olleet iloisia nähdessämme, että Visma on tunnettu ja iso tekijä, mutta samaan aikaan nopeasti kasvava ja ketterä talo, jonka kulttuuri sopii meidän kaltaiselle kasvuyhtiölle erinomaisesti.”

Biit tulee jatkamaan toimintaansa nykyisellä nimellään ja organisaatiollaan. Kauppa ei vaikuta Biitin sopimuksiin, henkilöstöön tai asiakkaisiin, mutta jatkossa asiakkaille on luonnollisesti tarjolla huomattavasti laajempi palveluvalikoima sekä monipuolisempaa osaamista.

 

Lisätietoja:
Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014
Ikla Puustinen, toimitusjohtaja, Biit Oy, +358 50 330 8525

visma-consulting-biit-yrityskauppa-kuvitus

Biit Oy
Vuonna 2007 perustettu Biit on erikoistunut asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen yhdistämällä vahvan teknisen Salesforce-osaamisen tiedolla johtamisen malleihin ja monipuoliseen bisnesymmärrykseen. Biitin erityisosaaminen keskittyy liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen dataa hyödyntämällä. Yhtiöllä on toimipisteet Espoon Keilaniemessä ja Oulussa.

Visma Consulting Oy
Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat palvelumuotoilu, digitaaliset palvelut, räätälöidyt IT ratkaisut, tiedolla johtaminen ja tekoälyratkaisut. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Visman konsultointi-liiketoimintayksikön Suomen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 55 miljoonaa euroa ja sen asiakashankkeissa työskentelee lähes 500 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä, Tampereella, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä. Visma Consulting on osa pohjoismaista Visma-konsernia. Lisätietoja: www.vismaconsulting.fi.