Uutiset

Visma ja Qlik ovat solmineet Euroopan-laajuisen sopimuksen

Visma Consulting 10.12.2017
Visma on kaikkien tytäryhtiöidensä puolesta solminut Euroopan-laajuisen sopimuksen Qlikin kanssa, joka on yksi maailman suurimmista datan visualisointiin keskittyvistä yrityksistä. Sopimuksen myötä Vismasta tulee Qlikin suurin yhteistyökumppani Euroopassa.

Business Intelligence -järjestelmien markkinat ovat nousussa. Viime vuosien aikana Visma on yritysostojen myötä laajentanut tuotevalikoimaansa uusimmilla BI-ratkaisuilla, jotka sopivat yhteen Visman omien ohjelmistotuotteiden kanssa.

Suuret asiakkaat haluavat myös suuria suuria toimittajia. Visman ostettua bWise AS:n Norjassa, Optivasys AB:n Ruotsissa, Infrastone Oy:n, Cox Consulting Oy:n ja Viklo Oy:n Suomessa, siitä on tullut nykyaikaisten BI-ratkaisujen merkittävä toimittaja Pohjoismaiden alueella.

Monet asiakkaistamme toimivat Pohjoismaiden tai Euroopan laajuisesti. Tämän uuden sopimuksen avulla voimme tarjota paikallisia puitesopimuksia, jotka voidaan neuvotella keskitetysti asiakkaille ympäri Eurooppaa. Näin tuomme lisäarvoa monille asiakkaillemme, sanoi Carsten Boje Møller, Visma Consultingin divisioonajohtaja.
Qlikin Elite-yhteistyökumppanina Visma pääsee hyödyntämään Qlikin parhaita resursseja sekä osallistumaan Qlikin tutkimus- ja kehitystyöhön. Sopimus antaa Vismalle myös oikeudet edustaa ja myydä Qlikin ohjelmistoja Euroopan laajuisesti.

Visma tarjoaa Qlikin sertifioimia resursseja myynti- ja tukitiimien lisäksi kaikissa niissä maissa, joissa sillä on toimintaa.

Lisätietoja antaa:

Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014

Tietoja Qlikistä:

Qlik toimittaa intuitiivisia alustaratkaisuja itsepalvelumuotoiseen datan visualisointiin, ohjattuihin analytiikkasovelluksiin, sulautettuun analytiikkaan ja raportointiin. Kaiken kokoiset yritykset monilta eri teollisuuden aloilta ja eri maista käyttävät Qlikin ratkaisuja visualisoidakseen ja tutkiakseen informaatiota, luodakseen näkemyksiä ja tehdäkseen parempia päätöksiä. Maailmanlaajuisesti Qlik toimii yli sadassa maassa ja sillä on yli 40 000 asiakasta.