Uutiset

Visma Consulting osti Provad Oy:n – tekoälyavusteinen asiakaspalvelu on tätä päivää

Visma Consulting 14.03.2019

35-henkinen tekoälyllä rikastettujen asiakaspalveluratkaisujen toimittaja Provad Oy siirtyy osaksi Visman Suomen konsultointidivisioonaa 14.3. alkaen.

Visma Consulting haluaa vahvistaa jo entuudestaan kovatasoista tekoälyosaamistaan, ja toimitusjohtaja Petri Lillbergin sanoin “- yhdessä Provadin kanssa pystymme tarjoamaan markkinalle ratkaisut ja osaamisen, jota ei juuri kilpailijoilta löydy”.

Visma on vaikuttunut aiemmasta yhteistyöstä Provadin asiantuntijoiden kanssa, ja näkee yhteisen, kirkkaan tulevaisuuden.

Provadin toimitusjohtaja Jyrki Narvanto uskoo Visman muun muassa tuovan Provadin tarjonnalle lisää kysyntää Pohjoismaissa.


Lue pidempi tiedote visma.fi:n sivuilta.


Lisätietoja:
Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014
Tomi Korpaeus, hallituksen puheenjohtaja, Provad Oy, +358 50 084 6777
Jyrki Narvanto, toimitusjohtaja, Provad Oy, +358 40 0800 658

Provad Oy
Provad auttaa yrityksiä ja sen työntekijöitä tarjoamaan ihmisen arvoista asiakaspalvelua. Asiakaspalvelijan avuksi Provad tuottaa robotiikkaan ja koneoppimiseen perustuvia työkaluja, jotka vapauttavat aikaa ja mahdollistavat henkilökohtaisen palvelun kaikissa kohtaamisissa, ajasta, paikasta ja kanavasta riippumatta. Provad on perustettu vuonna 2003 ja se työllistää 35 henkilöä Espoossa ja Tampereella.

Visma Consulting Oy
Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat palvelumuotoilu, digitaaliset palvelut, ratkaisukehitys, tiedolla johtaminen ja tekoälyratkaisut. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Visma Consultingin suomen liikevaihto vuonna 2018 oli yli 40 miljoonaa euroa ja sen asiakashankkeissa työskentelee yli 400 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä. Visma Consulting on osa pohjoismaista Visma-konsernia. Lisätietoja www.vismaconsulting.fi