Uutiset

Tietovarastoautomaatio toi Vismalle palkinnon

Mikko Kontsas 11.02.2021

Tietovarastoautomaatio kiinnostaa yhä useampaa organisaatiota. Tietovarastokehitykseltä vaaditaan nopeutta ja ketteryyttä, ja automaatiotyökalu on paras apuväline kehityksen kiihdyttämiseen. Nopeampien tulosten lisäksi työkalu pitää dokumentoinnin ajan tasalla, sekä tekee datan liikkumisen lähteen ja raportoitavien kerroksien välillä läpinäkyväksi. Kaikki tämä on saavutettavissa TimeXtenderillä.

Visma Consulting sekä muut Visman yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä TimeXtenderin kanssa jo vuosia. Tämän työn johdosta Visma palkittiin helmikuussa järjestetyssä Extend21 EMEA -tapahtumassa vuoden kumppanina Pohjoismaissa, Britanniassa ja Irlannissa. Palkinnon kriteereinä oli mm. erinomainen osaaminen tiedon hallinnassa ja integroinnissa.

TimeXtender on perustettu vuonna 2006 ja palvelee asiakkaitaan globaalisti kumppaniverkostonsa kautta. Kumppaneita on yli 175 ympäri maailmaa ja lisääntyvä kiinnostus moderniin tietovarastointiin kasvattaa yritystä vauhdilla.

TimeXtender soveltuu erityisesti tähtimallinnettuun tietovarastointiin Microsoft-alustoilla Azuressa sekä on-prem -ratkaisuissa. Mikäli olet kiinnostunut data vault -mallinnetusta tietovarastosta, on ratkaisu Visma Data Vault Modeler. Microsoft-alustojen ulkopuolella vastaavia hyötyjä saavutetaan Qlik Data Integration -välineistöllä.

Kirjoitimme tietovarastoautomaatiosta hiljattain myös blogissamme. Voit lukea blogin täältä.

 

Lisätietoja:
Mikko Kontsas
Mikko.kontsas@visma.com
+358 40 580 6786