Uutiset

OCTO3 Oy on nyt Visma Consulting Oy

Visma Consulting 02.01.2019

Vuoden 2017 lokakuussa tapahtunut yrityskauppa on edennyt OCTO3:n brändin sulautumiseen Visman kanssa. OCTO3 on jatkossa Visma Consulting Oy:n Tuotekehityspalvelut -yksikkö (Product Creation Services).

Palvelutarjoama keskittyy jatkossakin OCTO3:n ydinosaamiseen: palvelumuotoiluun, sovellus- ja web-kehitykseen sekä mobiilisovellusten kehittämiseen.

Palvelutarjontamme säilyy samana kuin ennenkin - olemme tuote- ja palvelukehityksen ohjelmistokäsityöläisiä niin webin kuin mobiilinkin puolella. Yrityksen sulautuminen Vismaan vahvistaa toimintaamme ja laajentaa tarjoamaamme”, kertoo Tommi Laitinen, Visma Consulting Oy:n Tuotekehityspalvelut-yksikön liiketoimintajohtaja.

Visma-konsernin yli kahdeksastatuhannesta asiantuntijasta yli 300 työskentelee Suomessa ICT-konsultoinnin parissa Visma Consulting Oy:llä. Yhtiön 2018 liikevaihto ylitti 40 miljoonaa euroa.

Myös OCTO3 Oy:n viimeinen tilikausi 2018 sujui erinomaisesti liikevaihdon ollessa 6,3 miljoonaa euroa, kasvun ollessa noin 40 prosenttia ja kannattavuuden ollessa erinomainen. OCTO3 listattiin vastikään Kauppalehden sadan menestyneimmän yrityksen joukkoon ainoana eteläkarjalaisena yrityksenä. OCTO3 työllisti vuoden 2018 loppuun mennessä yli 70 osaajaa.

Yrityskauppa on myös tuonut uusia asiakkaita ja tämän vuoksi rekrytointitahti on jatkunut hyvänä. Yhtiö on palkannut vuoden 2018 aikana 25 uutta ammattilaista. Visma Consultingin Tuotekehityspalvelut -yksikkö rekrytoi parhaillaankin osaajia niin kesäharjoitteluun kuin vakituisiin työsuhteisiin.

Pidämme oppilaitosyhteistyötä erittäin arvokkaana, ja laitamme kyllä junioritkin altaan syvään päähän hyvän tiimin kanssa”, Laitinen kertoo Visma Consulting Tuotekehityspalveluiden rekrytoinneista.

 

visma-consulting-uutinen-octo3-yritysosto-sulautuminen-some

Lisätietoja:
Tommi Laitinen, liiketoimintajohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 505 1324

Visma Consulting Oy
Visma Consulting on IT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen erityisosaamisaluetta ovat palvelumuotoilu, digitaaliset palvelut, räätälöidyt IT ratkaisut ja tiedolla johtaminen. Yhtiön asiakaskuntana on suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. Visma Consultingin suomen liikevaihto vuonna 2018 oli yli 40 miljoonaa euroa ja sen asiakashankkeissa työskentelee lähes 350 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä, Tampereella, Hyvinkäällä, Turussa, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä. Visma Consulting on osa pohjoismaista Visma-konsernia. Lisätietoja: www.vismaconsulting.fi.

Kuvassa vasemmalta: Liiketoimintajohtaja Tommi Laitinen sekä ohjelmistoasiantuntija Ahti Karjalainen.