Ihmiset / kulttuuri

Työt ja perhe-elämä synkassa – Nur on tyytyväinen arjen joustavuuteen

Krista Holappa 05.04.2022

Nur Harges tutustui Visma Consultingiin ensimmäisen kerran vuonna 2017 Aalto-yliopiston järjestämillä messuilla – ja kirjoitti työharjoittelusopimuksen kanssamme saman vuoden joulukuussa. Nykyään IT-tradenomiksi valmistunut Nur toimii ohjelmistokehittäjänä ja sovellussuunnittelijana Visma eBusiness Suite -ohjelmistoalustan parissa.

Nurin työviikkoon kuuluu asiakastapaamisia, digipalveluiden kehittämistä asiakkaan kanssa sovittujen määrittelyiden pohjalta, palveluiden ylläpitoa sekä asiakkaiden tukipyyntöjen käsittelyä.

“Lähellä asiakasrajapintaa työskentely on palkitsevaa, koska siinä saa aidon kontaktin ihmisiin, joille kehittämämme ratkaisut lopulta menevät.”

 

Nurilla on neljä ihanaa lasta. Vuosien mittaan hän on käynyt äitiysvapaalla ja palannut töihin perhe-elämää tukevalla, kevennetyllä työviikolla. 

HYBRIDITYÖSKENTELY TUO VAIHTELUA ARKEEN


Tiimikavereiden tapaaminen toimistolla ja yhdessä lounaalla käyminen rikastavat Nurin mielestä arkea, eikä hän mielellään siirtyisi ainoastaan kotitoimistolle työskentelemään. Hän on onnellinen, että Visma Consultingilla on mahdollista tehdä töitä joustavasti hybridimallilla omien toiveiden mukaisesti.

On mukavaa sopia yhteisiä toimistopäiviä tiimin kanssa. Etätyöskentelyn yleistymisen myötä toimistollakaan ei tarvitse niin pelätä häiritsevänsä vieruskavereita, jos vaikka vähän keskustelu yltyy omien tiimikavereiden kanssa.

visma-consulting-blog-nur-harges-uratarina

"HALUAN KANNUSTAA NAISIA IT-ALALLE"


Nur kertoo kokeneensa, että Visma Consultingilla yhdenvertaisuus ja suvaitsevaisuus toteutuvat arjessa, ja hän on onnellinen, että Vismalla jatketaan työtä niiden parissa. Häntä itseään on ajoittain arjen kohtaamisissa luultu stereotyyppisesti naisvaltaisten alojen työntekijäksi. Tuolloin Nur on mielellään korjannut väärinymmärryksen ja kertonut työskentelevänsä ohjelmistokehityksessä.

 

“Elämme jo ajassa, jossa hyvät työnantajat erottuvat inklusiivisuudellaan. He eivät tue ennakkoluuloja, jotka saattavat kohdistua työnhakijoiden sukupuoleen tai uskontoon.”

 

Tiimin ja esihenkilöiden kanssa käytävä keskustelu on Visma Consultingilla Nurin mukaan juuri niin aktiivista kuin työntekijä itse toivoo. Asioita on helppo nostaa esiin ja myös omaan urakehitykseen pystyy vaikuttamaan omalla aktiivisuudella. 

 

“Täällä on aika rajattomat mahdollisuudet. Laaja organisaatio tukee oman osaamisen kasvattamista. Kun itse nostin esille haluni osallistua tapahtumiin ja rekrymessuille, esihenkilöni pisti asian heti etenemään.”

 

Nur haluaa kannustaa naisia ja vakaumustaan ilmaisevia henkilöitä olemaan rekrymaailmassa näkyvillä omana itsenään.

Olemme Visma Consultingilla ylpeinä mukana kehittämässä suomalaista työelämää. Meillä jokainen työntekijä voi tulla töihin omana itsenään ja kukoistamme yrityksenä erilaisten ihmisten, näkökulmien ja vahvuuksien kautta. Kurkkaa täältä lisätietoja, millaista meillä työskentely on.

 

Tutustu avoimiin uramahdollisuuksiin