Ihmiset / kulttuuri

Ilari on opiskelija sekä asiantunteva ohjelmistosuunnittelija

Visma Consulting 11.11.2019

LUT-yliopiston tietotekniikan maisteriopiskelija Ilari Sahi on työskennellyt ohjelmistosuunnittelijana Visma Consultingin asiantuntijatiimeissä vuodesta 2017 lähtien.

Opiskelun ohessa tapahtuvaa työskentelyä rytmittää projektien tarpeet ja lukujärjestys.

Tasapainoilu työn ja opiskelun välillä on ollut mahdollista superjoustavaa Visman ja esimiesten puolelta.”

 

Ensimmäisessä asiakasprojektissaan hän oli mukana julkishallinnon mobiilipalvelun kehityksessä, jossa hän animoi lapsille ja nuorisolle suunnattuun sovellukseen kuvitusta.

Hänelle on kertynyt kokemusta myös erilaisista Android-sovelluksista, front-end- sekä myös back-end-kehityksestä. Eniten on tullut työskenneltyä mobiilikehityksessä.

Ilari on tottunut niin itsenäiseen työhön kuin tiimityöskentelyynkin. Täysin uudet, alussa olevat projektit on helpompi alkuspeksata tiimin kanssa, sekä on tärkeämpää saada tiimiltä tukea ja palautetta. Joskus on kuitenkin hypätty mukaan myös jo käynnissä olevaan projektiin, ja näidenkin tilanteiden haltuunotto on määrätietoiselta ja huolelliselta Ilarilta onnistunut.

 

visma-consulting-uratarina-ilari-sahi-software-designer-kuvituskuva-1

 

Varman rystylyönnin pelaaja

 

Ilari kokeili tennistä ensimmäisen kerran ollessaan 4-vuotias, ja harrastus on pysynyt tärkeänä siitä lähtien. Välillä tuli treenattua 3-4 kertaakin viikossa, mutta nykyään aina silloin, kun peliseuraa löytyy muista yliopiston tennisharrastajista tai ystävistä. Usein löytyykin!

Ilari ei halua päästä helpolla, vaan tahtoo pelata omantasoisiaan tai parempiaan vastaan. Hän haluaa keskittyä peliin täysillä, ja välillä joutua juoksemaankin ehtiäkseen pallon perään.

 

Harrastus tai työ ei olisi yhtään hauskaa, jos siinä ei olisi haastetta.” 

 

Vaihto-opiskellessaan Madridissa Ilari tutustui tennistä muistuttavaan pallopeliin, padeliin. Pitkä tennistausta ja Ilarin rento luonne auttoivat uuden kulttuurin keskellä uuteen lajiin tutustumisessa, ja padelia tulikin tahkottua vaihto-opiskelun aikana usein. 

 

visma-consulting-uratarina-ilari-sahi-software-designer-kuvituskuva-2

 

Kun välittää jostakin, siinä haluaa kehittyä. Niiden kehittymisen mahdollisuuksien näkeminen on tärkeää.”

 

Ilari on mahtavasti niin tenniskentälle kuin ohjelmistokehitykseenkin sopiva tyyppi, ja olemme onnellisia siitä, että hän on opintojensa aikana viihtynyt luonamme! Kuvissa Ilari on lapsuudenystävänsä kanssa pelaamassa Lappeenrannassa. 

Meillä on töissä useita osa-aikaisia opiskelijoita eri paikkakunnilla. Tuemme opintojen etenemistä ja kannustamme työntekijöitämme valmistumaan opinnoistaan. Olethan yhteydessä meihin, jos tahdot saada opintojesi ohessa aitoa asiakasprojektikokemusta osana tiimejämme! Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai ole yhteydessä meihin avoimella hakemuksella osoitteeseen rekry@vismaconsulting.fi