Uutiset

Digital Illustratedille 13 kulta- ja hopea-statusta Microsoft kompetensseissa

Petri Säkkinen 06.11.2020

Visma Consultingiin kuuluva Digital Illustrated on saavuttanut korkeimman kulta-statuksen yhdeksässä (9) Microsoft-kompetenssissa ja hopea-statuksen neljässä (4) kompetenssissa.

Kyseiset kompetenssit kattavat kaikki Digital Illustratedin tarjoaman keskeiset osa-alueet eli työympäristöjen digitalisoinnin, liiketoimintasovellukset, datan & tekoälyn sekä Azure PaaS -pohjaiset asiakaskohtaiset ratkaisut.

 

DI-microsoft-kumppanuudet-1024x618

 

Kulta- ja hopea-statusten edellytyksinä on riittävä määrä Microsoftin asettamat sertifikaatti- ja tenttisuoritukset täyttäviä osaajia sekä onnistuneet asiakaskäyttöönotot, jotka ovat tuottaneet mitattavia tuloksia.

Digital Illustrated toimii isojen organisaatioiden kumppanina tukemassa digitaalisia transformaatioita. Tämän kumppanuuden toteuttaminen edellyttää organisaatioltamme samanaikaisesti sekä laaja-alaista että syvää osaamista. Yksi keskeinen osaamisen osa-alue on teknologiaosaaminen, jossa Digital Illustratedin strategiana on keskittää tuote- ja alustakompetensseja yksinomaan Microsoft-pilveen. Microsoft-kompetenssien lukumäärä (13) kuvastaa laajuutta, jota yksistään Microsoft-pilvi tänä päivänä edustaa, ja joka kokonaisvaltaisella Microsoft-kumppanina pitää olla hallussa.

 

Digital Illustratedin kompetenssit:

 

Työympäristöjen digitalisointi: Cloud Productivity, Collaboration and Content, Messaging

Asiakaskohtaiset pilviratkaisut (Azure PaaS): Cloud Platform, DevOps, Application Development, Application Integration

Data & AI: Data Platform, Data Analytics

Liiketoimintasovellukset: Cloud Business Applications, Enterprise Resource Planning, Project and Portfolio Management, Cloud CRM

 

Lisätiedot:

Petri Säkkinen
petri.sakkinen@visma.com
040 864 3065

Digital Illustratedin omalle verkkosivulle >

avatar

Petri Säkkinen

petri.sakkinen@visma.com
040 8643 065