Ihmiset / kulttuuri

Ammattina tiimipelaaja

Krista Holappa 27.09.2019

Monimuotoisia IT-konsultteja saattavat erottaa teknologiavalinnat, ohjelmointikielet sekä muut projektikohtaiset roolitukset. Tärkeämpiä ovat kuitenkin heitä yhdistävät tekijät, jotka tulevat hyvin ilmi heidän kanssaan työskennellessä. 

Vaativa IT-asiantuntijatyö kysyy tekijältään ison kourallisen verran hyvää reagointikykyä muuttuvissa tilanteissa, ongelmanratkaisukykyä ja joukkuehenkeä. 

 

Niinpä meidänkin alallamme on kuitenkin hyvä pysähtyä tunnistamaan nämä osa-alueet erityisen tärkeiksi, jotta voimme tukea niitä oman henkilöstömme kohdalla; tarjota sopivasti haasteita sekä mahdollisuuksia.

 

Yhtäläisyyksiä eSports-maailmaan

 

Aloittamatta kiistaa siitä, millä alustalla pelaamisen pitäisi tapahtua, voidaan todeta, että iso osa suosituimmista eSports-lajeista on strategisia yhteistyöpelejä. Joukkueesta voi löytyä vaikka tarkkuusampuja, eniten lämää kestävä päällepuskija sekä nopeasti reagoiva lähitaistelija. 

ESports-maailman menestyjät näyttävät pelatessaan samoja taitoja kuin IT-alan ammattilaiset yleensäkin. Ei liene yllätys, jos sinunkin projektitiimissäsi on useampi harrastelijapelaaja. Meilläkin useammalla toimistolla keräännytään usein lautapelien ja vr-pelien ääreen yhdessä ja erikseen. 

 

blogi-visma-consulting-ammattina-tiimipelaaja-kuvituskuva

Kuvassa pari hetkeä Helsingissä sijaitsevasta Shelter Gameroomista yhteistyön julkistustilaisuudesta. Pelitilan käyttö on visman henkilöstölle ilmaista viikottaisella pelivuorolla tiistaisin.

 

Visma tukee näiden taitojen kehitystä 

 

Syksystä 2019 alkaen Helsingissä Shelter Gameroomissa alkaa Vismalaisten vakiopelivuoro, jolloin henkilöstö saa käydä pelaamassa hienoissa tiloissa ilmaiseksi, joka tiistai.

 

Haluamme kannustaa työntekijöitämme heille luonnolliselta tuntuvalla tavalla palautumaan työpäivistä ja löytämään kenties uusia sosiaalisia piirejä hyvien pelihetkien äärellä! 

 

Olisiko sinusta meidän tiimiimme?

 

Uskotko olevasi etsimämme tiimipelaaja kasvavaan ammattilaisjoukkoomme? Voit tutustua avoimiin työpaikkoihimme tai jättää meille avoimen hakemuksen sinulle sopivaan rooliin (rekry@vismaconsulting.fi). Soittele tai laita viestiä, niin katsotaan sinulle työkoneen ja näppiksen paikka.

Saitko blogista käsityksen, millainen henkilö kenties on IT-konsultti? Voit tutustua aiheeseen ja meihin tarkemmin lukemalla esimerkiksi UX Designer Juhan tai johtava asiantuntija Pasin uratarinat!