<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=267448967019753&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Satoja projekteja suomalaisille

Olemme toteuttaneet satoja erikokoisia tietojärjestelmä- ja konsultointihankkeita suomalaisille suuryrityksille sekä julkiselle sektorille. Asiakastyytyväisyytemme on jatkuvasti erinomaisella tasolla. Vuoden 2017 NPS-lukumme oli 58, eli asteikolla 0-10 asiakkaamme antoivat meille keskimäärin arvosanaksi 8,7.

Tutustu referenssitarinoihimme ja ota meihin yhteyttä!
Kerromme mielellämme lisää onnistuneista toteutuksistamme.

 

Case Posti

Visma Consultingin rakentamaa järjestelmää käyttävässä Postissa laskenta on nyt entistä nopeampaa, luotettavampaa ja monipuolisempaa. Hallitusraportteihin asti päätyvän datan perusteella saadaan käsitys siitä, miten Postilla sujuu konsernitasolla. 

Case S-ryhmä

Visma Consulting -yhtiöön kuuluva Digital Illustrated arvioi S-ryhmän tiimi- ja tietotyökäytäntöjen nykytilanteen ja lähti kehittämään niitä työkaluilla, jotka mahdollistavat ajasta ja paikasta riippumattoman yhteistyönEnsimmäisen vaiheen toteutusprojektina rakennettiin S-työtilat -palvelu, joka toteutettiin SharePoint Online -palvelulla. Pilvipalveluihin siirtyminen toi kustannustehokkuutta S-ryhmälle.

Case PRH

Patentti- ja rekisterihallitus on valinnut Visma Consulting Oy:n sovelluskehityskumppaniksi vuosille 2016–2020. Sopimus kilpailutettiin Hansel IT konsultointi 2015-2019 puitesopimuksen kautta ja sen arvioitu arvo on 8-12 miljoonaa euroa. Visma Consulting toimittaa PRH:n tuotantojärjestelmien suunnittelun, toteutuksen, testauksen ja sovellustuen sopimuskauden aikana.

Esimerkkejä asiakkaistamme

logo-dna.png
logo-enia.png
logo-halton.png
logo-ilmarinen.png
logo-iss.png
logo-istekki.png
logo-keha.png
logo-livi.png
logo-mml.png
logo-opetushallitus.png
logo-posti.png
logo-prh.png
logo-tiera.png
logo-tulli.png
logo-vantaa.png
logo-valmet.png
logo-vrk.png
logo-vero.png