visma-consulting-asiakkaat-otsikkokuva-header

Satoja projekteja suomalaisille

Olemme toteuttaneet satoja erikokoisia tietojärjestelmä- ja konsultointihankkeita suomalaisille suuryrityksille sekä julkiselle sektorille. Asiakastyytyväisyytemme on jatkuvasti erinomaisella tasolla. Vuoden 2017 NPS-lukumme oli 58, eli asteikolla 0-10 asiakkaamme antoivat meille keskimäärin arvosanaksi 8,7.

Tutustu referenssitarinoihimme ja ota meihin yhteyttä!
Kerromme mielellämme lisää onnistuneista toteutuksistamme.

Visma Consultingin tiimin kanssa oli ilo työskennellä. Yhteistyö oli sujuvaa ja ydintiimin tekninen osaaminen oli erinomaista, minkä ansiosta korotetun tietoturvatason järjestelmähankkeemme saatiin onnistuneesti päätökseen."

- Saija Kuivalainen, Rahoitusvakausviraston Talletussuoja- ja hallintoyksikön päällikkö.

 

Case Posti

Visma Consultingin rakentamaa järjestelmää käyttävässä Postissa laskenta on nyt entistä nopeampaa, luotettavampaa ja monipuolisempaa. Hallitusraportteihin asti päätyvän datan perusteella saadaan käsitys siitä, miten Postilla sujuu konsernitasolla. 

Makeisliiketoiminnan mittarit kaakkoon – Fazer uudisti raportointiaan

Toteutetun projektin myötä saavutettiin muunmuassa parempi tuotantotilanteen kokonaisnäkyvyys yritysjohdolle päin. Mittareita kehitettiin ensimmäisessä kehityssyklissä kourallinen, ja ne priorisoitiin sillä perusteella, mitä lukuja liiketoiminnan kehityksen eteen tarvitaan nopeimmin. Muita mielenkiintoisia lukuja lähdetään hakemaan raportoinnin jatkokehityksellä.

Case PRH

Patentti- ja rekisterihallitus on valinnut Visma Consulting Oy:n sovelluskehityskumppaniksi vuosille 2016–2020. Sopimus kilpailutettiin Hansel IT konsultointi 2015-2019 puitesopimuksen kautta ja sen arvioitu arvo on 8-12 miljoonaa euroa. Visma Consulting toimittaa PRH:n tuotantojärjestelmien suunnittelun, toteutuksen, testauksen ja sovellustuen sopimuskauden aikana.

Esimerkkejä asiakkaistamme

asiakas-logo-dna
asiakas-logo-enia
asiakas-logo-halton
asiakas-logo-ilmarinen
asiakas-logo-iss
asiakas-logo-istekki
asiakas-logo-keha
asiakas-logo-vaylavirasto
asiakas-logo-maanmittauslaitos
asiakas-logo-opetushallitus
asiakas-logo-posti
asiakas-logo-prh-patentti-ja-rekisterihallitus
asiakas-logo-tiera
asiakas-logo-tulli
asiakas-logo-valmet-automotive
asiakas-logo-vantaa
asiakas-logo-verohallinto
asiakas-logo-vaestorekisterikeskus