<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=267448967019753&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Satoja projekteja suomalaisille

Olemme toteuttaneet satoja erikokoisia tietojärjestelmä- ja konsultointihankkeita suomalaisille suuryrityksille sekä julkiselle sektorille. Asiakastyytyväisyytemme on jatkuvasti erinomaisella tasolla. Vuoden 2017 NPS-lukumme oli 58, eli asteikolla 0-10 asiakkaamme antoivat meille keskimäärin arvosanaksi 8,7.

Tutustu referenssitarinoihimme ja ota yhteyttä.
Kerromme mielellämme lisää onnistuneista toteutuksistamme.

 

Case ISS

Visma Consultingin toimittaman järjestelmän myötä ISS:llä keskitytään nykyään tehokkaaseen ja ajantasaiseen asiakas- ja tuotekannattavuuslaskentaan, joka tukee yrityksen päätöksentekoa ja liiketoimintaa.

Case Helsingin yliopisto

Visma Consulting toimitti Helsingin yliopistolle uuden asian- ja dokumentinhallintakokonaisuuden. Toteutus on rakennettu Visma Consultingin sähköisen asioinnin ja asiakirjahallinnon ominaisuuksia sisältävällä, avoimen lähdekoodin eBusiness Suite -tuoteperheellä.

Case PRH

Patentti- ja rekisterihallitus on valinnut Visma Consulting Oy:n sovelluskehityskumppaniksi vuosille 2016–2020. Sopimus kilpailutettiin Hansel IT konsultointi 2015-2019 puitesopimuksen kautta ja sen arvioitu arvo on 8-12 miljoonaa euroa. Visma Consulting toimittaa PRH:n tuotantojärjestelmien suunnittelun, toteutuksen, testauksen ja sovellustuen sopimuskauden aikana.

Esimerkkejä asiakkaistamme

logo-dna.png
logo-enia.png
logo-halton.png
logo-ilmarinen.png
logo-iss.png
logo-istekki.png
logo-keha.png
logo-livi.png
logo-mml.png
logo-opetushallitus.png
logo-posti.png
logo-prh.png
logo-tiera.png
logo-tulli.png
logo-vantaa.png
logo-valmet.png
logo-vrk.png
logo-vero.png