Takaisin

Tulevaisuuden Java-kehittäjä

 

Haluamme Sinut

 

TULEVAISUUDEN JAVA-KEHITTÄJÄ

 

Olet sitten vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa; tärkeintä on että tunnistamme sinussa tulevaisuuden sovellusgurun! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kasvamaan urallasi ammattimaiseen, vakavaraiseen ohjelmistokonsultointitaloon.

Toivomme, että sinulla on aitoa kiinnostusta :


  - uusimpiin Front-End teknologioihin unohtamatta Java -backendiä
  - rakentaa sovelluksia avoimella lähdekoodilla
  - toteuttaa vaativia yritysjärjestelmiä osana tiimiä
  - saada hyvä startti urallesi sovelluskehittäjänä
  - kehittyä jatkossa alan ammattilaiseksi
 

Kaikki IT-alan työkokemus on hyödyksi, mutta ennen kaikkea asenteesi merkitsee. Olet positiivinen, hamuat vastuuta ja uuden oppiminen on keskeinen osa tarvehierarkiaasi. Uskot yhteistyöhön ja haluat olla osa tiimiä.

 

Helsingissä ja Tampereella toimimme moderneissa, uusissa tiloissa kaupungin keskustassa. Tampereella toimistostamme on idyllinen järvinäköala ja Helsingissä pidämme majaa päärautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Saat valita omat työvälineesi, kunhan valitsemme sinut työkaveriksemme. Arvostamme työpanoksesi ohella myös vapaa-aikaasi tukien liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi. Meillä työilmapiiri on rento, mutta teemme työmme rautaisella ammattitaidolla. 

 

Tarjoamme sinulle kehityspolun konkariksi, mukavan mutkattomat kollegat ja modernin työympäristön Helsingin ydinkeskustassa. Ilmoittaudu kisaan lähettämällä cv + vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: rekry (at) vismaconsulting.fi

 

Hakemuksia käsitellään koko prosessin ajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.