Takaisin

SCALA-KEHITTÄJÄ

 

 

SCALA-Kehittäjä 

 

Työtehtävän kuvaus

Kasvamme tasaisesti ja kannattavasti, ja olemme nyt tilanteessa, jossa tarvitsemme lisää osaajia tiimiimme Jyväskylään. Emme haali porukkaa odottelemaan vaan meillä on menossa upeita projekteja, joissa pääset heti osoittamaan kykysi ja oppimaan uutta. Työtämme on ratkoa asiakkaidemme ongelmia. Keräämme tietoa ja yhdistämme sitä eri lähteistä saataville päätöksenteon tueksi. Rakennamme raportointityökaluja ja visualisoimme ratkaisujemme tuottaman datan loppukäyttäjälle. Jokainen meistä osallistuu sekä tekniseen toteuttamiseen että asiakastyöskentelyyn. Oma kiinnostuksesi ja osaamisesi ratkaisevat painotuksen sinun työssäsi. Tätä on siis arki meillä. Kuulostaa yksinkertaiselta mutta kompleksiset haasteet ovat jatkuvaa arkeamme ja asiakkaamme arvostavat kivenkovaa liiketoiminta- ja teknologiaosaamistamme.

 

Näihin seikkoihin kiinnitämme huomiota

 

Olet luontainen sovelluskehittäjä, jolle on jo toivottavasti karttunut kokemusta web-pohjaisten sovellusten ohjelmoinnista.

• Hallitset hyvin Javan tai Scalan.

• Kokemus myös funktionaalisesta sekä reaktiivisesta ohjelmoinnista on vahva +.

• Olet teknisesti taitava, luonteva kommunikoija ja omaat loogista päättelykykyä.

• Viet asioita aktiivisesti eteenpäin ja olet tottunut ottamaan vastuuta.

• Teet työtä tiimin hyväksi ja olet viime vuosina käyttänyt useampia työkaluja. Odotuksiamme sinua kohtaan ei mitata kokemusvuosilla tai aiemmilla näytöillä. Meille merkityksellisiä seikkoja ovat lahjakkuus, innostus ja kyky omaksua uusia asioita. Me panostamme vuosittain viisi prosenttia liikevaihdostamme ammattiosaamisemme kasvattamiseen, joten odotamme myös sinulta halua hypätä uusimpien teknologioiden ja työkalujen aallon harjalle.

 

Mitä tarjoamme?

 

Meillä on mutkatonta työskennellä! On kyse sitten asiakas- tai harrasteprojekteista tai vaikka grillauksesta meitä yhdistää halu tehdä asiat viimeisen päälle. Keskiverto tekeminen ei ole meitä varten! Vaikka teknologia- ja liiketoimintaosaamisemme on kohdallaan, leimaa kaikkea tekemistämme nöyryys ja aito innostus löytää uusia ratkaisuja tai parempia toteutustapoja. Hierarkian olemme heivanneet menemään, ja toimitusjohtajammekin vääntää koodia siinä missä kuka tahansa. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi asiakkaidemme suuntaan, ja avoimuutta sekä rehellisyyttä vaalimme myös keskinäisessä kanssakäymisessä. Me jaamme osaamista ja autamme toisiamme vaikka toki kykyä itsenäiseen työskentelyyn arvostammekin. Hyvä tiimihenki on meille ylpeyden aihe.

 

Mielessäsi kysymyksiä?

 

Me kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä. Jannen tavoitat puhelimitse numerosta 050 591 9356 tai sähköpostitse janne.kuha@visma.com. Mikon tavoitat vastaavasti 040 825 4428 tai mikko.karki@visma.com. Hakuohjeet Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@vismaconsulting.fi.