Takaisin

Raportointi-, Data Warehouse- tai BI-kehittäjä

Visma Consulting on ketterä ja nopeasti kasvava ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Teemme suuria tietojärjestelmiä ja konsultointia suomalaisille suuryrityksille ja julkiselle sektorille. Tutustu lisää osoitteessa: www.vismaconsulting.fi

 

RAPORTOINTI-, DATA WAREHOUSE- tai BI-KEHITTÄJÄ

 

Etsimme uutta asiantuntijaa tiimiimme Helsinkiin, Jyväskylään tai Tampereelle.

 

Työtehtävän kuvaus

Kasvamme tasaisesti ja kannattavasti. Emme haali porukkaa odottelemaan vaan meillä on menossa upeita projekteja, joissa pääset heti osoittamaan kykysi ja oppimaan uutta.

Työskentelet +20 hengen Business Intelligence tiimissä full-stack BI kehittäjänä. Toimenkuva sisältää 2-4 hengen projektitiimeissä työtä alkaen asiakkaan kanssa määrittelystä, tietomallinnuksen, ETL & kuutioiden kehittämisen kautta itse raportointien toteutukseen saakka.

Työtämme on ratkoa asiakkaidemme ongelmia. Keräämme ja yhdistämme tietoa eri lähteistä päätöksenteon tueksi. Rakennamme raportointiratkaisuja ja visualisoimme ratkaisujemme tuottaman datan loppukäyttäjälle. Jokainen meistä osallistuu sekä tekniseen toteuttamiseen että asiakastyöskentelyyn.  Oma kiinnostuksesi ja osaamisesi ratkaisevat painotuksen sinun työssäsi.

Toivomme Sinulta:

 

  •  Olet työskennellyt teknologia, finanssi- tai valmistavan teollisuuden yrityksessä BI-kehittäjänä/SQL-guruna tai tehnyt raportointityötä jossain sopivassa softafirmassa.
  • Sinulla on osaamista seuraavista asioista: SQL, tietovarastot, data vault-mallinnus ja raportointivälineet.
  • Olet käyttänyt työkaluja kuten SQL Server (SSAS, SSIS), Power BI, AzureDW, Qlik tai Cognos.
  • Viet asioita aktiivisesti eteenpäin ja olet tottunut ottamaan vastuuta.


Odotuksiamme sinua kohtaan ei kuitenkaan mitata kokemusvuosilla tai aiemmilla näytöillä. Meille merkityksellisiä seikkoja ovat lahjakkuus, innostus ja kyky omaksua uusia asioita. Me investoimme paljon ammattiosaamisemme kasvattamiseen, joten odotamme myös sinulta halua hypätä uusimpien teknologioiden ja työkalujen aallon harjalle.


Mitä tarjoamme?

Meillä pääset tekemään mielenkiintoisia projekteja viimeisimmillä teknologioilla (mm. Azure DW & Power BI) Suomen suurimmille asiakkaille. Kasvavassa ja kannattavassa firmassa on kiva olla töissä ja vielä kun työyhteisö on mutkaton ja täynnä hyviä & osaavia tyyppejä, niin meille on hyvä tulla. Organisaatio on matala, ja BI-liiketoiminnan vetäjäkin koodaa suurimman osan työajastaan, joten kaikki ovat teknisesti lahjakkaita eikä kahvin keittäjiä ole.

Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi asiakkaidemme suuntaan, ja avoimuutta sekä rehellisyyttä vaalimme myös keskinäisessä kanssakäymisessä. Tutustu lisää osoitteessa www.vismaconsulting.fi


Mielessäsi kysymyksiä?

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä. Mikon tavoitat puhelimitse numerosta 040 825 4428 tai mikko.karki(at) visma.com. Jannen tavoitat puolestaan numerosta 050 591 9356 tai sähköpostitse janne.kuha(at) visma.com.

Hakuohjeet

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry (at) vismaconsulting.fi